Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Хол следећи напушта Мали Калемегдан

Кошаркаши Црвене звезде претрпели су резултатску катастрофу на гостовању у Лакташима, али оно што много више боли од убедљивог пораза је чињеница да су црвено-бели пружили скандалозну игру и просто се не можемо присетити када смо гледали лошије издање наших кошаркаша. Многобројни медији су приказано на паркету у Лакташима окарактерисали као „пустош коју је оставио донедавни тренер Саша Обрадовић“, али без обзира на наведено јасно је да у нашек кошаркашком клубу много тога не функционише ни приближно онако како би то требало да буде.

Током претходних месеци Црвена звезда је већ прибегавала доселекцији играчког кадра. Играчи су долазили, али и одлазили. У само последњих неколико недеља клуб су напустили Тејлор Рочести и Емануел Тери, а црвено-бели опрему задужили су Колом и Нноко. Међутим, како се сазнаје ту није крај променама у ростеру нашег клуба.

Како се сазнеје катастрофа у Лакташима проузроковала је још један одлазак. Клуб је одлучио да се захвали Ленгстону Холу који ће напустити Мали Калемегдан, а Црвена звезда ће на позицији плеја потражити ново решење, а жеља тренера Радоњића је домаћи плејмејкер.

Остаје нам да видимо да ли ће то бити и крај променама у играчком кадру, или ће тренер Радоњић захтевати да још неки играчи буду замењени јер јасно је да се овако не може даље уколико се тежи остварењу циљева који су пропагирани на старту сезоне.

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE дец 28, 2020 at 13:23

hol i jos 15 njih..ostaviti samo loyda,woldena i simanića..ostalo je žali bože

Reply
Veteran Sever дец 28, 2020 at 12:03

Marš… dosao lik za 260.000 e…ejjj…a ne bi ni u „Tamišu“ bio bitan igrač. MARŠ.

Reply
Србин са Космета дец 28, 2020 at 10:40

И треба да иде!
Није ни просечан играч.Грешка Обрадовића. Много грешака је направљено,сад треба поправити оно што може да се поправи! И Колом изгледа забрињавајуће!

Reply

Leave a Comment