Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Црвено-бели обезбедили пласман у финале Купа Србије

У првом полуфиналном мечу Купа Србије ватерполисти Црвене звезде састали су се на базену СЦ „Милан Гале Мушкатировић“ са екипом вечитог ривала. И у другом овосезонском дуелу пулени тренера Александра Филиповића показали су да су у овом моменту квалитетнији од екипе Партизана и сасвим заслужено се пласирали у велико финале.

Партизан : Црвена звезда 7:9 (2:3, 2:2, 1:3, 2:1)

Била је то изједначенија утакмица од оне лигашке коју је Црвена звезда добила 9:5. Црвено-бели су на велики одмор отишли с предношћу после гола одличног репрезентативца Гаврила Суботића.

Питање победника решено је у трећој четвртини, када је Звезда направила серију 3:0. Партизан је у последњем периоду успео да смањи на 8:6, али је Касум отклонио све дилеме.

Убедљиво најефикаснији актер сусрета је ватерполиста Црвене звезде Гаврил Суботић који је шест пута тресао противничку мрежу, док је у редовима вечитог ривала Бараћ био најефикаснији са четири постигнута поготка.

Финални сусрет на програму је сутра (уторак, 29. децембар), а противник нашег клуба знаће се након другог полуфиналног сусрета у којем се састају Нови Београд 11. април и крагујевачки Раднички.

Базен: СЦ “Милан Гале Мушкатировић”
Судије: Раковић и Анђелић
Искључења: Партизан 13, Црвена звезда 9
Петерци: Црвена звезда 3 (2).
ПАРТИЗАН: Булајић, Живојиновић, Бараћ 4, Нешић, Шофилд, Гак, Димитријевић, Митровић 1, Божовић, Цветковић, Андрин 2, Бућан, Глушац, Тимотијевић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 1, Касум 1, Марковић, Суботић 6, Милојевић, Вићковић, Басара, Вукићевић 1, Шулц, Стојановић, Тртовић, Алексић, Смиљевић.

Повезане вести

2 comments

Gogi дец 29, 2020 at 18:26

Gde je sada onaj lik sa Goranko Ilic se potpisivao sto je mracio ovde i kada smo dobijali pola ili vise derbija u sezoni. U ovi tekucoj sezoni nijedan derbi nismo izgubili u prvih 5 sportova seniori i seniorke od 10 derbija 9 pobeda,1 neresen rezultat i nijedan poraz u prvih 5 sportova u tekucoj sezoni 2020-2021 a kraj kalendarske godine,plus jos smo ih olesili 3 puta u ragbiju 13 i jednom nereseno i pobedili 2 puta u boksu…14 pobeda i 2 neresene u 16 derbija…

Reply
Tijano дец 28, 2020 at 19:23

Bravo…

Reply

Leave a Comment