Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Филиповић: „Паметно, стрпљиво и борбено“

Ватерполисти Црвене звезде победом над екипом Партизана резултатом 9:7 обезбедили су пласман у финале овосезонског Купа Србије. У борби за трофеј црвено-бели ће одмерити снаге са прошлосезонским освајачем трофеја екипом крагујевачког Радничког, а тренер наше екипе Александар Филиповић осврнуо се на полуфинални дуел и изнео очекивања у дуелу за пехар:

– „Што се тиче полуфинала очекивали смо победу. Могло је и много лакше да буде. На 8:4 смо промашили петерац за 9:4 и тако смо им пружили шансу да се врате у меч. Били су, као што сам и очекивао, изузетно борбени и мотивисани. Што се финала тиче, биће тешко. Раднички је сигурно физички најспремнија екипа у лиги. Не смемо да уђемо у њихов ритам. Паметно, стрпљиво и борбено. Игра се једна утакмица. Даћемо свој максимум, па нека бољи победи.“

Финални сусрет између Црвене звезде и Радничког игра се у уторак 29. децембра са почетком од 18 часова на базену Спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“. Сви љубитељи ватерпола и спорта моћи ће овај меч да прате у директном преносу на РТС-у 2.

Повезане вести

Leave a Comment