Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездаши, срећна Нова 2021. година!

Фудбалски клуб Црвена звезда свим навијачима нашег клуба жели срећну Нову годину и да се у 2021. заједно радујемо успесима црвено-белих.

Изабраници Дејана Станковића су ове полусезоне одиграли 31 такмичарски дуел. Због ситуације проузроковане корона вирусом навијачи нису били у прилици да буду на трибинама стадиона „Рајко Митић“, али се подршка и поред тога осећала на сваком кораку. Из тог разлога наши првотимци искористили су прилику да нагласе колико им је недостајао хук са трибина, али и да се захвале навијачима на верности и кореографијама које су припемали у овој тешкој ситуацији за читаву планету. Свим звездашима пожелели су здравље, срећу, али и да се у новој години врате на трибине, како би уз њихову подршку, заједничким снагама ређали успехе и наставили да исписују историју нашег клуба.

Поруку за звездаше имао је и некадашњи капитен Звезда, а данашњи шеф стручног штаба Дејан Станковић.

– „Највећа, чак и спортска жеља, у 2021. години је здравље. Јасно је свима зашто и откуд, свесни смо шта нас је задесило ове године због короне. Осим здравља, велика ми је жеља да се навијачи што пре врате на стадион и да већ од првог кола на гостовању у Новом Пазару имамо подршку наших делија. Они су прави дванаести играч, феноменални су и са њима ћемо сигурно бити јачи“ – поручио је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Најбољи голман групне фазе Лиге Европе и капитен нашег клуба Милан Борјан пожелео је свим навијачима здравље, срећу и љубав али и да се у наставку сезоне радују успесима Црвене звезде, као и да екипа остане на окупу.

– „Свим играчима, навијачима и запосленима у клубу честитао бих на постигнутим феноменалним резултатима у 2020. години, и током ове сезоне смо исписивали историју Црвене звезде, што ме као капитена неизмерно радује. После заслуженог одмора настављамо са још озбиљнијим радом и верујем да ћемо у мају сви заједно славити четврту узастопну титулу и дуго очекивану дуплу круну“ – истакао је Милан Борјан.

Најбољи штопер групне фазе Лиге Европе и други најбољи дефанзивац, Немања Милуновић није крио да су навијачи недостајали црвено-белима, али и истакао да верује да ће се ускоро вратити на Маракану и наставити да пружају подршку изабраницима Дејана Станковића.

– „Свим навијачима желим пуно успеха, здравља, љубави, среће и још много лепих тренутака с.а Црвеном звездом. Нажалост нису били у могућности да нас бодре током јесењег дела сезоне, није било лако играти пред празним трибинама, али сам сигуран да их нисмо изневерили. Надам се да ће се ускоро вратити на трибине и да ћемо заједно славити победе. Њихова подршка биће нам и више него потребна, нарочито у шеснаестини финала Лиге Европе, када будемо играли против италијанског великана Милана“ – истакао је Немања Милуновић.

Црвена звезда је на почетку сезоне добила велико појачање доласком Дијега Фалћинелија, првог италијанског фудбалера у историји нашег клуба.

– „Веома ми је драго што сам дошао у клуб као што је Црвена звезда, била је то права одлука и дефинитивно најлепша ствар која ми се десила ове године. Иза нас је одлична полусезона, међутим нећемо се ту зауставити. Жао ми је што нисам имао прилику да играм пред нашим навијачима, имам велику жељу да чујем ту подршку са трибина, о којој сам чуо толико прича. Свим навијачима желим пуно здравља и среће у 2021. години и да се видимо на стадиону већ на првој првенствој утакмици“ – поручио је Дијего Фалћинели.

Поруку за све оне којима је Црвена звезда у срцу имао је и Никола Крстовић, један од најмлађих у најмлађих у нашем тиму.

– „Тешка година је иза нас, али и поред свих проблема које смо имали, можемо да кажемо да је 2020. била и више него успешна. Драго ми је што сам успео да је завршим на један леп начин, голом против Рада. Сигуран сам да ће наредна година бити још успешнија и да ћемо наставити да радујемо наше навијаче. Свим саиграчима и навијачима пожелео бих здравље и да се већ од прве утакмице видимо на нашем стадиону“ – истакао је Никола Крстовић.

Повезане вести

Leave a Comment