Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Сласк, Уфа, Марибор и Шахтјор Доњецк тестирају црвено-беле

Зимска пауза за фудбалере Црвене звезде полако се ближи крају. Ускоро ће тренер Дејан Станковић извести поново екипу на терен у започеће се са припремама за пролећни део сезоне у којем црвено-бели желе да освоје четврту узастопну шампионску титулу, да после пуне деценије стигну и до трофеја намењеног победнику националног куп такмичења, а свакако су свима у мислима фебруарски дуели са екипом италијанског Милана у шеснаестини финала УЕФА Лиге Европе.

Црвена звезда ће другу фазу зимских припрема одрадити у турском Белеку. Ова фаза припрема почиње 19. јануара и током ње ће бити одиграно неколико припремних сусрета у циљу финализације техничких и тактичких замисли тренера Станковића. Спортско руководство нашег клуба потврдило је и списак ривала током боравка у Белеку. Прва утакмица заказана је за 22. јануар када ће се одметири снаге са пољским Сласком из Вроцлава. Три дана касније заказан је дуел са чланом руске Премијер лиге екипом Уфе.

Већ 28. јануара пулени тренера Дејана Станковића одмериће снаге са лидером словеначког шампионата екипом Марибора, а за 31. јануар заказана је и генерална проба против украјинског Шахтјора из Доњецка. Треба подсетити да су „Рудари“ током претходне јесени наступали у групној фази УЕФА Лиге шампиона и да су у конкуренцији Реал Мадрида, Интера и Борусије из Менхенгладбаха освојили трећу позицију и на пролеће ће европску одисеју наставити у нокаут фази Лиге Европе.

Дејан Станковић је одабрао јаке и атрактивне ривале, а свакако све у циљу што боље припреме наших фудбалера за двомеч са Миланом, али и за сва искушења која екипу очекују током предстојећег пролећа.

Повезане вести

Leave a Comment