Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Није време ни за бригу, ни за радовање“

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић после победе против Задра у 13. колу АБА лиге истакао је да му је у овом тренутку најважније да се екипа што пре комплетира.

– „Похвалио бих Задране, борили се упркос ситуацији са короном која их је задесила. Освојили смо бодове и настављамо са радом. Надам се да ћемо следеће недеље имати комплетан играчки кадар на окупу“, изјавио је Радоњић, који још не може да рачуна на Џордана Лојда, који је ван тима због корона вируса и повређеног Ленгстона Хола.

На питања новинара „шта га радује, а шта брине“, повратник на клупу црвено-белих је одговорио:

– „Није време ни за бригу, ни за радовање.“

Радоњић је остао недоречен када је у питању евентуално још нека промена у екипи.

– „У овом тренутку могу да кажем да бих волео и да се надам да ћемо у што скорије време имати више играча на тренингу, јер када бисмо сви били на окупу, то би било још лакше за неку додатну анализу“, рекао је Радоњић.

Црвено-бели 7. јануара у 18. колу Евролиге дочекују Фенербахче.

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE јан 2, 2021 at 23:33

ZA RADOVANJE SIGURNO NIJE ALI JE ZA BRIGU I TO VELIKU..BRAJANT JE DEFINITIVNO DIVLJAK,NOKO JE ZALI BOZE BOLJE DA SMO UZELI NEKOG MIGRANTA ON COVEK NE ZNA NI DA HODA A LOPTU HVATA KAO VRĆE GVOZDJE…OVAJ KEČER KOLOM DA SMTSA JEDNO 45KG MOZE DA BUDE SOLIDAN IGRAČ,USKOKOVIĆ NIKADA I ZA NIGDE A DAVIDOVAC JE SAMO ZA EI NIŠ GDE SE PRAVE ROBOTI

Reply
Zveki јан 3, 2021 at 01:24

Kolega Krvavi malo preteruje, ali ovaj Noko stvarno kao da nikad košarku nije igrao! Sezona je u punom jeku i besmislen je dolazak povređenog igrača koji kreće od nule. Stvarno, ko da smo pokupili nekog migranta kod Ekonomskog fakulteta i ubacili ga da igra. Neshvatljivo. Derik Braun prosle godine nam nije bio opomena. A Derik je veća košarkaška faca od Noka 17 puta.Ali povrede su učinile svoje i kraj. Pa, Kuzmića čekamo godinu i po dana i jos uvek blage veze nema!!!I sada Noko za koga sam ipak mislio da bolje košarkaški stoji, a on ko hipnotisano pile.

Reply

Leave a Comment