Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Пораз Црвене звезде уз звук сирене

Кошаркаши Црвене звезде поражени су у Београду од Фенербахчеа са 73:71 у 18. колу Евролиге.

Црвена звезда – Фенербахче 71:73 (22:18, 17:20, 14:15, 18:20)

Кошаркаши Црвене звезде доживели су велику несрећу пошто су неизвесну утакмицу изгубили поготком Лоренца Брауна уз звук сирене.

Ово је био 12.пораз црвено-белих уз 6 победа, док је Фенербахче остварио осми тријумф уз 10 пораза.

Током читавог меча, виђена је резултатска клацкалица, у којој два тима нису успевала да дођу до значајније резултатске предности (+6 за Фенер, +7 за Црвену звезду).

Додатни и то велики хендикеп за Црвену звезду представљала је чињеница да тренер Дејан Радоњић није могао да рачуна на Лојда, Хола, Симоновића, док се током другог полувремена повредио Кори Волден и тај недостатак у “ротацији” се жестоко осетио у финишу утакмице.

Најефикаснији код победничке екипе били су Пјер и Браун са по 13 поена, два мање је убацио Марко Гудурић, који је имао и осам скокова и три асистенције.

Код Црвена звезде је најефикаснији био Џони О’Брајант са 17 поена,10 скокова и четири асистенције. Двоцифрени су још били Огњен Добрић са 12, Дејан Давидовац са 11, односно Кино Колом са 10 поена.

Црвена звезда: О’Брајант 17, Волден 6, Ускоковић /, Давидовац 11, Лазић 0, Рит 2, Раданов, 8 Добрић 12, Јагодић-Куриџа 5, Кузмић 0, Ноко /, Колом 5

Фенербахче: Хамилтон 0, Браун 13, Гудурић 11, Махмутоглу 4, Биберовић /, Де Коло 2, Пјер 13, Бартел 10, Весели 10, Еди 2, Дувариолу 1, Уљановас 7.

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић: “ Тешка утакмица, честитам Фенербахчеу на победи. Промашили смо последњи шут, а они су погодили на крају, али дали смо свој максимум, играли смо са много енергије, уз неке грешке, наравно, али и много добрих ствари уз проблеме које смо имали. Кори Волден није могао да нам помогне на крају утакмице. Наставићемо да радимо и да ћемо бити здрави кад нам буде најважније. Надам се да није ништа озбиљно са Коријем, мислим да је он могао да нам да још мало енергије у тим тренуцима”, рекао је тренер црвено-белих и осврнуо се на нешто што Црвеној звезди много недостаје – публика и подршка са трибина:

“Свима је јасно да бисмо уз подршку сигурно могли да пружимо још то мало што је било потребно да то славимо. Али, хвала и на подршци која је била вечерас, нама је много значило. Момци су се борили, имали смо тежак меч против екипе која се јако подигла и значајно појачала. Али, ми смо ушли у меч ослабљени прилично. Генерално, настављамо да радимо и надам се да ћемо имати брзо прилику да имамо све играче на терену и онда уз велики труд и посвећеност да направимо све да играмо добро”, рекао је Радоњић и додао:

“Ако бих могао да кажем нешто позитивно, онда је то да изгледа да ако будемо комплетни, и ако не будемо имали проблема, можемо да будемо добри”.

Наредне недеље екипа Црвене звезде мтс игра “дупло коло” и два меча у Шпанији против екипа Реала и Валенсије (среда и петак).

Извор: сајт КК Црвена звезда

Повезане вести

16 comments

Bari 1991 јан 8, 2021 at 08:50

kad se čovek zaželi frustracije i razočarenja,gledanje zvezdinih košarkaša,pravi je izbor!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 8, 2021 at 11:40

UPRAVO TAKO..KAD VIDIM DA DIJAMANT SEDI U ĆOŠAK SAT VREMENA ČEMU SE NADATI

Reply
Hadži Dragan NBG јан 8, 2021 at 15:46

Sedi li u ćošak ili ćošku, nepismeni??? Imaš li dva razreda škole?

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 8, 2021 at 18:27

NISMO SVI ISLI U SKOLU NA NOVOM BEOGRADU.MENI JE DOVOLJNA I NEMAČKA ŠKOLA.SAMO SI BITANGA I VELIKI NEPOZNAVALAC SPORTA..VAZNO DA SMO KOMSIJE JA SAM U DUSANA VUKASOVICA BLOK 61 ..SAMO NEK TI BOG DA MALO MOZGA..UZIVAJ U NEZNANJU

Reply
Hadži Dragan NBG јан 8, 2021 at 18:31

Klozetaru čisti švabama guze.

krvavi zvezdas-DE јан 8, 2021 at 20:49

PA NE RADIM JA KAO TI DA SKUPLJAM KARTONE..DODJI U MOJU FIRMU ALI NE DA RADIŠ KAO KLOZETAR NEGO KAD TREBA DA SE PUSTI VODA TI POLIZES…HAHAA

Hadži Dragan NBG јан 8, 2021 at 06:49

Daj admine izbaci ovog gegulu sa sajta, samo vređa i omalovažava naše igrače i trenere. Frustrirani i neostvareni čovek koji u inostranstvu čisti klozete i šeta tuđe kučiće.

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 8, 2021 at 11:39

NE LAJ KERO

Reply
Hadži Dragan NBG јан 8, 2021 at 15:45

Svi ste beskočmenjakovići i dokoni pametnjakovići, a ovaj gore čistač klozeta švapskih je najgori.

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 8, 2021 at 02:21

pa naravno..opet vise igra dijamant poraz je sigurica..neverovatno svaku tekmu gubimo na isti nacin..davidovac kreće od pocetka igra 9min mi gubimo..on izlazi iz igre mi se vracamo i vodimo sa +7…on opet ulazi igra 8min oni se brzo vracaju i opet vode..on opet izlazi mi vodimo sa +6 i na kraju on opet igra do kraja i naravno poraz..sve je preslikano..neverovatno kako nas ponizava..radonjić je ista b.udala kao i obradović..i slepac vidi koliko je sa njim prespora igra jel on samo stoji u ćoše cim on izadje onda se igra dosta brze i rezultat se vidi

Reply
Hadži Dragan NBG јан 8, 2021 at 15:44

Neosedlani gasterbajteru skloni se odavde, navijaj za tvoj Grojter firt. Ajd na čišćenje toaleta.

Reply
Јосиф јан 8, 2021 at 16:59

Па брате видиш да овај Радоња форсира бавну игру! Обрадовиќ дивљу, овај споро, али никако да ове дунстере да неко уведе у ред. Ја неразумем поанту, ако неиграмо ову ЕЛ са, неким амбицијама онда што се напрежемо да освајамо АБА, када од јесен поново немамо екипу. Јучерашњу утакмицу изгубио Радоњиќ када је увео Лазиќ, који са два идиотска шута преко руке од +7 сведе на само +1,и при 71:69 за нас на 51цсњкунду до крај, ложе бранимо, после тајмаута уместо нацртан напад имамо држање лопте од стране Колома који кад веч нема позицију, онда бацаш лопту уз звук сирене и оставиш њима 3-4 секунде за шут са центра, овако колом глуми џордана, баца преко руку на 3 секунде до истека напада тако да они за 6 секунди имају времена да прњтрче терен и убаце флоутер, и тако све исто као код Саше изгубимо за 6 секунди све што смо градили за 39 мин. О појединцима типа Лазиќа, Куриџе и Давидовца све је речено!

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 8, 2021 at 18:29

SVE SI LEPO REKAO JOSIFE..ALI VIDIS DA SLEPCI KAO HADZI SU ĆORAVCI I GLUPACI ZA SPORT

Reply
Hadži Dragan NBG јан 8, 2021 at 18:31

Klozetara šta ti znaš kako ko igra a pobegao si ko piz.a iz Srbije da čistiš Švabama klozete.

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 8, 2021 at 20:50

ZA TEBE SAM INSTITUCIJA U SVAKOM POGLEDU..VIDIS DA TE SVI PONIZAVAJU OVDE KAO GLODARA

Tijano јан 10, 2021 at 00:34

I veliki, najveći, Majkl Džordan kada bi uvideo da nema poziciju za šut,a vreme ističe – ne bi se zaletao u prenapunjen reket, nego bi loptom udario svog čuvara u nogu(kao u finalu 1996. protiv Finiksa) i tako dobio novih 14 sekundi za napad. Ali Džordane je pored umeća imao i mozak, a Kolom koji je bio odličan sve vreme protiv Fenera, i na kraju sve to prosuo – amaterskim potezima u poslednjim sekundama!

Reply

Leave a Comment