Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

Катаи пропушта прву фазу припрема?

Одмор се приближио крају и фудбалери Црвене звезде 9. јануара се окупљају на стадиону “Рајко Митић”. Два дана касније требало би да уследи селидба на први део припрема на Кипру.

Први део сезоне одрађен је перфектно, чета Дејана Станковића је лидер Суперлиге Србије, пласирала се у четвртфинале Купа Србије и пласирала се у нокаут фазу Лиге Европе. Тамо је у шеснаестини финала очекује двобој са славним Миланом. Шеф стручног штаба ће 9. јануара да окупи играче на “Маракани”, а после медицинских прегледа и тестирања на коронавирус следи одлазак на Кипар.

Дејану Станковићу би у суботу требало да се одазову сви играчи. Могуће је кашњење странца због авио летова. Међу прозванима би требало да се нађе и прва звезда тима Александар Катаи, који је пропустио крај јесењег дела сезоне због проблема са здрављем.

Ипак, како „MaxBet sport“ сазнаје још је под знаком питања када ће популарни Магико на терен. Није искључено да прескочи први део припрема за пролећни део сезоне.

“Делије” се надају да ће Александар Катаи ускоро да се нађе на “травнатом тепиу” и да ће да “заплеше” против Милана. Звезда са момком из Србобрана и без њега није исти тим.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/zvezda-uskoro-pali-motore-prva-vedeta-tima-i-dalje-pod-znakom-pitanja-256935/?fbclid=IwAR1-Q6dmGvL_40LR_8h8AOCCbGyVj04TgHL_7bjktUvl976rdu8XisoG_Lc

Повезане вести

Leave a Comment