Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Звезда отпутовала на Кипар

Првотимци Црвене звезде су се дан после прозивке и два тренинга у Београду запутили на седмодневне припреме на Кипар где ће брусити форму за наставак сезоне.

У феноменалном расположењу су фудбалери нашег клуба дочекали повратак на Маракану. Окупио је Станковић првотимце јуче од 11 часова, и у току дана одржао два тренинга, као увертиру пред пут у Кипар на ком ће наши фудбалери боравити до 18. јануара када ће се у јутарњим часовима вратити у Београд.

Дејан Станковић је на Кипар повео следеће фудбалере, то су: Милан Борјан, Зоран Поповић, Никола Васиљевић, Марко Ћопић, Милан Гајић, Марко Гобељић, Милош Дегенек, Немања Милуновић, Радован Панков, Страхиња Ераковић, Милан Родић, Секу Саного, Његош Петровић, Ричард Одада, Вељко Николић, Никола Станковић, Мирко Иванић, Гелор Канга, Ел Фарду Бен, Аксел Бакајоко, Жељко Гаврић, Срђан Спиридоновић, Алекса Вукановић, Андрија Радуловић, Славољуб Срнић, Дијего Фалћинели, Милан Павков, Никола Крстовић и Марко Лазетић.

На Кипру ћемо одиграти и једну пријатељску утакмицу. Потом следи повратак у Београд и одлазак у Турску на други део припрема где ће изабраници Дејана Станковића одиграти четири контролне утакмице.

The post Звезда отпутовала на Кипар appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment