Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда и Симић споразумно раскинули уговор

Фудбалски клуб Црвена звезда и досадашњи првотимац нашег клуба Вељко Симић споразумно су раскинули уговор.

Црвена звезда и Вељко Симић су после обављених разговора дошли до заједничког решења, а то је у овом тренутку споразумни раскид уговора. Крилни нападач ће у наредним данима потражити нову средину за доказивање. По повратку у Црвену звезду Симић се увек максимално залагао и приказивао велику бробу на терену, био је на располагању, како бившем тренеру Владану Милојевићу, тако и тренутном шефу стручног штаба Дејана Станковићу. Црвена звезда изражава задовољство што је Звездино дете имало прилику поново да обуче црвено-бели дрес и у утакмица у којима је бележио наступе остављао срце на терену.

Вељко Симић, фудбалер рођен у Лазаревцу, поникао је Омладинској школи Црвене звезде. Првом тиму црвено-белих прикључен је као омладинац и један од тада најперспективнијих играча у клупској академији. Из Љутице Богдана се отиснуо у иностранство и био је члан клубова у Швајцарској и Словенији.

По повратку у Србију, почетком 2018. године Симић је наступао за Земун, све до другог кола сезоне 2018/2019. После одличних партија у Земуну Симић се вратио у клуб у којем је направио прве фудбалске кораке.

Увертира у одличне партије у редовима црвено-белих био је деби из снова против екипе Вождовца. Симић је у трећем колу Суперлиге Србије, 4. августа 2018. године, после нешто више од 60 секунди проведених на терену постигао првенац у Звездиној победи од 2:1.

Симић је у црвено-белом дресу одиграо 62 утакмице и постигао 15 голова, уз освојене две титуле националног првенства. Једну од најбољих партија приказао је у куп утакмици против Трепче, када се чак 4 пута уписао у листу стрелаца. Крилни нападач се на тај начин нашао у друштву легенди Црвене звезде као што су Коста Томашевић, Бора Костић и Дуле Савић, којима је ово такође пошло за руком.

Фудбалски клуб Црвена звезда се захваљује Вељку Симићу на свему што је учинио за наш клуб и жели му пуно среће у наставку каријере.

The post Звезда и Симић споразумно раскинули уговор appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment