Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Звезда одрадила први тренинг у Пафосу

Одрадили су фудбалери Црвене звезде први тренинг на Кипру под командом Дејана Станковића и снег из Београда заменили пријатним временом у Пафосу.

Истрчали су црвено-бели од 18 часова на њима добро познат терен. Уобичајна је то база за фудбалере нашег тима, па им није требало много времена да се привикну на терен. Тренинг је трајао сат и по времена, а почело је уобичајном активацијом од двадесетак минута која је у овој фази припрема изузетно битна.

После тога се прешло на вежбе са препонама, а потом је стручни штаб поставио и “манекене” на терен, где се увежбала пас игра и пријем лопте. Играло се и на скраћеном терену где су играчи били подељене у три екипе. Много конструктивних савета Дејана Станковића усмерених ка фудбалерима је обележио овај део тренинга, а потом су играчи и истрчавали дуж целог терена чиме је и завршен први дан у Пафосу.

Имали су прилику Бакајоко, Одада и Станковић да осете како је то тренирати по први пут на припремама са Црвеном звездом, а имали су константну подршку од саиграчима који су аплаузима награђивали сваки добар потез наших новајлија.

Наши фудбалери су тренирали са новим лоптама које ће користити и у Суперлиги Србије, што ће им свакако значити да се што пре привикну на њих.

Звезда је први тренинг одрадила на температури од 16 степени и очекује се да и наредних дана буде тако, што ће доста погодовати изабраницима Дејана Станковића да се што боље припреме.

The post Звезда одрадила први тренинг у Пафосу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment