Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Терзић и Мркела одлучили да овај фудбалер није на продају

Један леви бек, али много вредан. Милан Родић је већ четврту сезону неприкосновен у одбрани Црвене звезде и наставиће да буде ослонац тима Дејана Станковића.

Управа клуба је одлучио са шефом стручног штаба, како сазнаје „MaxBet sport“, да искусни дефанзивац до лета остане у црвено-белом дресу и да онда уследи продаја. Постојало је интересовање из Турске и Саудијске Арабије, али је све гурнуто у други план до краја актуелне сезоне.

Црвено-бели покушавају да склопе споразум са Душком Тошићем, који би углавном имао улогу штопера, мада ако затреба може да одради улогу левог бека. Продаја Милоша Дегенека је актуелна, што смо већ најавили, а изгледа да се чека да Кинези мало појачају понуду. Звездин план је да инкасира обестећење од око два милиона евра.

На десној страни остају Милан Гајић и Марко Гобељић, а за њих није страно да буду на месту Родића уколико стандардни играч има проблеме са повредом или картонима. Ако се на тржишту појави неко добро решење уследиће куповина за блиску будућност.

У првом делу сезоне бивши репрезентативац Србије је одиграо у свим такмичењима 20 утакмица и имао је четири асистенције за 1.371 минут на терену.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-terzic-i-mrkela-rekli-stop-ovaj-fudbaler-ne-moze-ove-zime-da-napusti-zvezdu-257831/?fbclid=IwAR2-Xk4WQaeDMlDCM2-kHjq35_wYmP_gV5O5QU7oQERltrC5vUUlYvSXl70

Повезане вести

Leave a Comment