Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Крстовић: „Уживамо у раду са лоптом“

Вредно тренирају фудбалери Црвене звезде на Кипру, а неко од кога се на пролеће много очекује је талентовани нападач Никола Крстовић који је истакао да су припреме за сада веома напорне.

Кренули смо од првог дана са два тренинга дневно. Изузетно су јаки тренинзи, али имали смо програм пре почетка припрема које смо сви испоштовали, тако да издржавамо напоре. Ипак, утисак је да су припреме теже него прошле године. Интензивнији, али краћи, међутим, у малом су временском размаку па немамо времена ни да се одморимо у потпуности – почиње Крстовић.

Двадесетогодишњем центарфору прија рад са лоптом.

– Радимо све више с лоптом и то ме чини срећним. Стручни штаб жели да то усавршимо и пренесемо на утакмице. Недостајао ми је фудбал на паузи, јер сам искључиво радио теретану и трчао. Још увек нас лопта не слуша како треба, али из тренинга у тренинг ћемо то усавршавати. Има још месец дана до прве такмичарске утакмице.

Значе младом Крстовићу савети тренера Дејана Станковића, а ни њему није страно да поразговара са саиграчима, поготово оним млађима из Омладинске школе и усмери их на прави начин.

– Много ми значе савети тренера Дејана Станковића. Играо је најбољу лигу на свету, освојио Лигу шампиона и заиста се ради о одличном тренеру. Свака његова реченица је злата вредна, све памтим и покушаћу да то максимално искористим. Што се тиче млађих играча, разговарамо, и говорим им да требају да ћуте и раде. Није то лако, али морају да имају свој пут и вољу за све што су замислили. Исплатиће им се то, пре или касније.

Јасне амбиције има Крстовић што се тиче пролећног дела сезоне.

Почео сам такмичарску годину голом и на исти начин завршио полусезону. Надам се да ћу постићи више погодака, али ми и требају утакмице како бих имао самопоуздање да покажем све оно што сам демонстрирао у Зети где сам био најбољи играч и први стрелац – закључио је Крстовић.

The post Крстовић: Уживамо у раду са лоптом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment