Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда одмах купује Фалћинелија

Дошао је Дијего Фалћинели у Црвену звезду и у потпуности се уклопио у систем тренера Дејана Станковића. И јасно је да после истека позајмице на крају сезоне црвено-бели хоће да задрже нападача на стадиону “Рајко Митић”.

Уговор са Болоњом је прецизиран у потпуности, а Италијани треба да буду обавештени око следећег потеза до 15. априла. Ипак, како сазнаје „MaxBet sport“, начелан план српског шампиона је да већ у фебруару договори преостале услове са екипом Синише Михајловића.

Откупна клаузула је око милион евра, а црвено-бели ће покушати да кроз три рате исплате обештећење и то неће да буде кочница посла. Играч је наговестио да жели следеће сезоне да буде у истом дресу и покуша да са црвено-белима избори пласаман у Лигу шампиона.

План је да Фалћинели добије уговор на две године са платом од 30.000 евра месечно, плус бонуси за трофеје и успехе у Европи, као и постигнуте голове.

У првом делу сезоне нападач је у три такмичења одиграо 20 утакмица, постигао десет голова и имао две асистенције за 1.448 минута проведених на терену.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/ne-ceka-leto-zvezda-odmah-kupuje-falcinelija-otkrivamo-sve-detalje-transfera-iz-bolonje-258030/?fbclid=IwAR21T_GiODEjmYvdFX52BuUEOJXiNIAmB-io2qLmuod_IUkvjpk39JQRovw

Повезане вести

1 comment

окнарб јан 13, 2021 at 19:44

Доведите коначно Данијела Алексића ,па шта кошта да кошта .Растура тренутно у Турској.Бољи од Бена

Reply

Leave a Comment