Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Вељко Симић у Војводини

Још лета 2020. године било је јасно да тренер Дејан Станковић неће тако често пружати шансу у актуелној сезони офанзивном везном фудбалеру Вељку Симићу. У претходних шест месеци Симић је забележио свега три наступа у црвено-белом дресу. По једном се нашао у екипи у националном шампионату, куп такмичењу, као и УЕФА Лиги Европе и најбоље и за клуб и за играча било је да свако крене на своју страну. Сарадња је прекинута, а Симић је већ данас нашао клуб у којем ће наставити каријеру.

Иако се очекивало да ће Вељко Симић поново ван граница наше земље, оне је ипак остао у српском суперлигашком каравану и од пролећа ће носити црвено-бели дрес новосадске Војводине.

Двадесетпетогодишњи Симић своју каријеру је започео у Црвеној звезди из које је са свега 19 година отишао у швајцарски Базел. У славном швајцарском клубу није се много наиграо, па је чешће био по позајмицама, а наступао је за Домжале, Шафхаузен и Кјасо. Забележио је 2017. године три наступа за екипу Винтертура пре него што се вратио у српски фудбал и обукао зелено-плави дрес Земуна. Одличне игре у екипи из Горње Вароши препоручиле су га челним људима нашег клуба. У црвено-белом дресу Симић је одиграо 62 меча и био стрелац 15 погодака.

Вељку Симићу желимо пуно среће у наставку каријере.

Повезане вести

Leave a Comment