Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Боаћи: „Када одлазите из тако фантастичне породице…“

Нападач Ричмонд Боаћи опростио се од навијача и саиграча из Црвене звезде емотивном поруком на Инстаграму у којој је захвалио људима из клуба.

– „Каква је то авантура била са једним од најбољих клубова у којима сам играо. Када одлазите из тако фантастичне породице као ове, не можете другачије без да искажете љубав и захвалност за оно што је чинило мој живот у Црвеној звезди посебним“ – рекао је Боаћи.

Он се захвалио бившим тренерима црвено-белих.

– „Велико хвала Миодрагу Божовићу који је гарантовао за мене, заиста сјајан тренер и наравно велико хвала Владану Милојевићу који ми је да уђем у голгетерски низ. Поздрављам те, Владане Милојевићу, али сам захвалан и Дејану Станковићу, једном од најплоднијих фудбалера у историји фудбала, правом ратнику. Хвала му на томе што је све учинио да види од мене најбоље“ – казао је Боаћи.

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns јан 14, 2021 at 21:35

Boćko care hvala na svemu.Uvek si davao 100% i uvek si se kidao za sveti dres naš Crveno beli.Mnogo dobrih tekmi si odigrao i važnih i fenomenalnih golova si dao.Po mom mišljenju su ti trebli ponuditi saradnju a ti spustiti Boćko svoje prohteve i naći se na nekoj prihvaljivoj cifri i svi bi bili zadovoljni.Garantujem uz dobru još jednu sezonu da bi se Zvezda dobro naplatila a ti dobio ono što želiš.A ovako je mozda došlo do zasićenja a i vreme dok nisi povređen da se naplatiš.Bratko,care hvala još jednom na svemu.

Reply

Leave a Comment