Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновије

Колом: „У Звезди се осећам опет као играч“

Изненадио је многе потез Црвене звезде када је стигао Кино Колом као појачање током ове сезоне још у мандату Саше Обрадовића. Ипак, доласком Дејана Радоњића кренуо је успон форме искусног Шпанца који је причао за тамошње медије како се осећа у Србији.

Подсетимо да је Колом стигао у Београд после лоше епизоде у Валенсији.

– „Надам се да у Београду могу добро да играм, иако сам у иностранству, што ми никад није било важно. Најбоље године каријере провео сам напољу. У другим местима сам добио улогу која ми је највише одговарала и осећао сам се удобније и вољеније него у Шпанији“ – рекао је за радио Марку Колом.

Имао је Колом краћу епизоду поново у Шпанији, али се поново испоставило као лош потез.

– „Страх који сам имао од повратка у АЦБ лигу потврдио се веома брзо. После само две недеље видео сам да ствари не иду у жељеном смеру. Нису веровали у мој стил, нити сам ја добио обећану улогу. Није ми било јасно зашто су мене потписали, уместо да узму играча са другим карактеристикама“ – додао је Колом који се за крај посебно осврнуо на Црвену звезду:

– „Овде се осећам опет као играч. Надам се да ће ускоро бити дозвољен улазак публике у дворану. Врелину Пионира сам до сада осећао као гост, али сада бих волео да у њој уживам као домаћи играч.“

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/kolom-u-zvezdi-se-ponovo-osecam-kao-igrac-258165/?fbclid=IwAR1tKTSxBKbIUIxnLBfpqZ8Mleqe6OSkuPTqPppeuaJ2vW6dcFwaL8lN_MY

Повезане вести

Leave a Comment