Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Никола Станковић: „Даћу све од себе да искористим шансу“

Бисер наше Омладинске школе и момак који је на почетку полусезоне из омладинаца пребачен у први тим Графичара, Никола Станковић изнео је утиске о досадашњем делу дебитантских припрема са црвено-белима.

Припреме су веома тешке и напорне. Прво сам био у омладинцима, па сам прекомандован у први тим Графичара, где је мало теже. Затим је уследио позив за први тим Црвене звезде и морам да кажем да је разлика велика у односу на Омладинску лигу и Прву лигу Србије, за сада је веома напорно, али тежимо ка томе да буде што лакше – истакао је Никола Станковић.

Млади везиста није крио задовољство због позива да се прикључи првом тиму Црвене звезде на сзимским припремама.

– Веома ми значи указано поверење, желим да се захвалим тренеру Дејану Станковићу и целокупном стручном штабу што су ми пружили прлилику да будем на припремама Црвене звезде и надам се да ћу у скорије време оправдати њихова очекивања.

Говорио је Станковић и о подршци коју добија не само од старијих саиграча, већ и од његових вршњака.

– Сви играчи највише воле рад са лоптом, док најтеже пада трчање. Старији играчи нама млађима доста помажу бројним саветима. Друг из омладинске селекције Марко Лазетић ме је упутио како све функционише и то ми је такође доста олакшало.

Осим Станковића и Ричард Одада позван је на припреме црвено-белих.

Ричард Одада и ја смо се одлично слагали и у првом тиму Графичара, с обзиром да смо обојица први пут на припремама са Црвеном звездом, значи нам што смо заједно –закључио је Никола Станковић.

The post Никола Станковић: Даћу све од себе да искористим шансу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment