Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

На Валенсију без Лојда, Симоновића, Симанића и Ннока. Враћа се Хол

Кошаркаши Црвене звезде данас (четвртак 14. јануар) отпутовали су пут Валенсије где ће у петак 15. јануара одиграти меч 20. кола Евролиге против истоимене екипе.

Тренер Дејан Радоњић и на овом сусрету неће моћи да рачуна на комплетну екипу пошто су у Београду остала чак четворица црвено-белих кошаркаша. Џордан Лојд ни на овом сусрету неће моћи да помогне екипи, а поред њега на пут није кренуо ни Марко Симоновић који је због болести већ дуже време ван паркета. Поред њих места у авиону није било ни за Боришу Симанића, док последње појачање нашег клуба Лендри Нноко није кренуо пут Шпаније услед проблема са визом.

Међутим, треба нагласити да се у екипу коначно враћа Ленгстон Хол који ће са Хоакимом Колоном чинити пар на позицији плејмејкера.

Повезане вести

3 comments

Dragan јан 15, 2021 at 23:41

Prošle sezone nss spasila Korona, jer NIŠTA ne bi osvojili.Sta ce ove godine da nas spasi? Ovo protiv Valensije bio je čisti amaterizam. ŠPANCI igrali ko na treningu, šetali se kroz naš reket kao na korzou – naši igrači bleje, Radonja bleji… Rasulo opšte. Pojedini igrači ne bi bili bitni ni u pančevačkom Tamišu…

Reply
Veteran Sever јан 15, 2021 at 23:55

Kuzmic, Kuridža, Uskok, Hol mnogi šalju u FMP…Pa oni u FMP ne bi igrali ni po 5 minuta!!! Pa, Kuz proslu sezonu zavrsio u FMP…i tamo bio beznačajan! Pa, Hol bi mogao Filipu Čoviću ,koga smo oterali kao šugu, samo torbu da nosi. Ovde kod nas 7…8 igrača nusu nivo ni ABA lige, eventualno epizodisti u tom Tamišu. Slede nam ključne utakmice protiv Cedevite i Mornara, ako izgubimo obe, sledi nam grčevita borba za plej of ABA lige.Evroliga fenjer i 90% pedala iz najjačeg evropskig takmičenja. Neka nam je Bog na pomoći.

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 16, 2021 at 00:09

jel mislis i na dijamnta koji provede u ćošak celu tekmu i igramo sa 4 igrača kad je on u igri a protivnik za 4min napravi +15 i posle juri

Reply

Leave a Comment