Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

КК и СЕАТ започели сарадњу

Svetislav Pešić i Vujičić

Менаџмент КК Црвена звезда ради пуном паром, а резултати су више него видљиви с обзиром да се спонзорски пул све више шири. Нови пословни партнер црвено-белих је СЕАТ, један од брендова Поршеа, реномираног прозивођача аутомобила СЕАТ ће бити званично возило КК Црвена звезда за 2012. годину, а свечано потписивање уговора уприличено је у изложбеном салону СЕАТ-а у Београду

Компанија СЕАТ већ дуже време подржава велика спортска такмичења, трећу годину за редом генерални је спонзор УЕФА Европске лиге. Сарадња са брендом какав је Црвена звезда је логичан потез који прати стратегију коју СЕАТ спроводи у свету.

„Велико нам је задовољство што смо успоставили сарадњу са Кошаркашким клубом Црвена звезда, брендом са којим нас спајају заједничке вредности, традиција, квалитет и спортски дух. Сада, наша два црвено бела бренда, заједно ће низати нове победе! Верујемо да је рецепт за успех управо борбеност и истрајност који смо препознали у кошаркашком клубу Црвена звезда и овим и младим момцима, који су спремни пуно тога да дају српској кошарци“, рекао је Манолито Вујичић генерални директор компаније Порсцхе СЦГ.

Кошаркаши Црвене звезде возиће СЕАТ Алтеа, управи клуба намењени су СЕАТ Ибице, док ће шеф стручног штаба Светислав Пешић бити за воланом СЕАТ Еxео. Директор Црвене звезде Давор Ристовић није крио задовољство постигнутом сарадњом:

„Драго ми је што су два велика бренда као што су СЕАТ и Црвена звезда остварили сарадњу. Сигуран сам да ће успеси Црвене звезде у будућности стимулисати и успех СЕАТ-а на српском тржишту и да ћемо заједничким снагама направити добре резултате. За наш клуб ово је још једна победа, јер смо успели да тако реномирану кућу као што је Порше СЦГ и бренд СЕАТ, уврстимо у наш спонзиорски пул. Тражили смо најудобније, најсигурније аутомобиле за чланове нашег клуба, па је логичан избор био СЕАТ” рекао је Давор Ристовић, генерални директор Кошаркашког клуба Црвена звезда“, констатовао је Ристовић.

Повезане вести

8 comments

Darko феб 10, 2012 at 16:48

Da li neko mozda zna sta se desava sa Vukom Radivojevicem, kako ide tok oporavka i kada ce se prikljuciti ekipi?

Reply
Luka феб 10, 2012 at 17:30

Oporavio se od povrede, ali jos uvek ne trenira punom snagom. Nece se on jos neko vreme vratiti na teren.

Reply
Delija Prokuplje феб 10, 2012 at 16:29

Imam jedno pitanje.Da li neko zna gde moze da se kupi ili da se naruci preko interneta kosarkaski dres iz ove godine?

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) феб 10, 2012 at 15:15

Bravo za KKCZ,i nadam se da cemo nastaviti sa dobrim rezultatima vec u nedelju a posle i u kupu.Verujem u Covica i Pesica i znam da mogu da od naseg kluba naprave veliki evropski klub i prepoznatljiv sistem koji ce ziveti dugo,dugo godina.Napred Zvezdo

Reply
Stex_CZV феб 10, 2012 at 15:07

BRAVO ! Idemo dalje, 2 pojacanja i TITULE !

Reply
kalu феб 10, 2012 at 15:00

Tomas mora da je plodio ove zenske metodom dogi stajl.:)

Reply
r16 феб 10, 2012 at 15:04

More i Kari se nesto sumnjivo smeska 🙂

Reply
dexa7 феб 10, 2012 at 17:31

Bicarke…

Reply

Leave a Comment