Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Напред младићи! Ред Тим у својој премијери против Војводине

Домаће првенство у хокеју на леду се наставља, али на лед овога пута неће Црвена звезда, него Ред Тим.

За оне који не знају, Ред Тим је до сада наступао само у млађим селекцијама, а ово је први пут да ће се такмичити и у сениорској конкуренцији. Већином је састављен од млађих играча који су на прагу сениорског састава и ово им је прва сезона где ће палице укрстити са Црвеном звездом, Војводином и НСА (Бугарска – ако за то буде било здравствених услова).

Да би сезона у хокеју била колико толико регуларна, било је потребно да се пријаве четри екипе, што у пар претходних сезона није био случај. Овог пута из Хокејашког клуба Црвена звезда одлучили су да саставе екипу од млађих играча (Ред Тим) која ће бити једна од четри екипе у домаћем првенству.

Ипак, иако се ради о млађим, сигурни смо да се не ради и о мање квалитетним играчима, и верујемо да ће ова екипа, коју ће предводити тренер Никола Бера, дати све од себе да већ у својој ппрвој првенственој утакмици скине скалп екипи Војводине у Новом Саду. Наравно, то неће бити ни мало лаган задатак, али деца, која су жељна доказивања, сигурни смо да могу да направе подвиг.

Тренер Никола Бера и његов асистент Милан Луковић, одлучили су се за следећи састав:

Голмани: Битн Нил, Радоичић Андреј
Бекови: Јеремић Антоније, Голубовић Момчило, Стојановић Павле, Ајдуковић Павле, Милошевић Матеја
Напад: Крављанац Вук, Јовановић Реља, Николић Вук, Брадић Вук, Динић Матија, Николић Матија, Голднер Иван, Стаматовић Вук, Маринковић Василије.

Утакмица у Новом Саду на распореду је у недељу (17. јануар) са почетком од 20:15 часова.

(извор/фото: czbg.net)
https://www.czbg.net/2021/01/15/napred-mladici-red-tim-u-svojoj-premijeri-protiv-vojvodine/

Повезане вести

Leave a Comment