Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Катаи позвао навијаче да дају крв

Данас је акцију „Црвено-бела крв“ која се одржава у Медија центру стадиона „Рајко Митић“, посетио Александар Катаи и позвао навијаче да дођу у што већем броју данас до 18 часова како би се прикупило што више јединица крви.

Феноменалан одзив наших навијача забележен је у току јучерашњег дана када је скупљено 207 јединица крви. Акција је настављена и данас и трајаће до 18 часова, а љубимац црвено-белих Александар Катаи позвао је навијаче да дођу у што већем броју како би дали крв и на тај начин неком спасили живот.

Позвао бих све људе да дођу у што већем броју. Показали смо се сјајно прошле године када смо оборили рекорд, али верујем да сада можемо и боље од тога – почео је Катаи.

Одушевљени су били навијачи што је такав фудбалски ас дошао да посети и подржи акцију, а незаобилазно је било и фотографисање са Катаијем, који је имао само речи хвале за нашег 12. играча.

Делије сваког дана показују хуманост, што давањем крви, што помагањем људима са Косова и Метохије, као и кроз бројне акције које покрећу и у којима учествују. Желео бих да испред саиграча да им се захвалим на свему што раде за клуб – истакао је Катаи.

Навијачи ће дакле, данас, до 18 часова бити у прилици да дају крв у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ и тако употпуне и допринесу акцији „Црвено-бела крв“.

The post Катаи позвао навијаче да дају крв appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment