Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Радуловић на шестомесечној позајмици у Графичару

Још једна титула у Србији, успех на европској сцени и афримације што више играча из омладинске школе. То су били циљеви Црвене звезде, постављени испред шефа стручног штаба црвено-белих Дејана Станковића у јуну прошле године.

Млади стручњак је на добром путу да испуни све задатке, обзиром да има девет бодова предности у односу на вечитог ривала, те да је изашао из групе Лига Европе и наставио да даје шансу играчима пониклим у клупској академији. Током дуела са Радом црвено-бели су у једном тренутку у постави имали седморицу бонус играча. На припреме на Кипар пошао је и Марко Лазетић, нападач рођен 2004. године, из Графичара су прекомандовани Никола Станковић и Ричард Одада…

Међутим, према сазнањима „Mozzartsporta“ дрес Црвене звезде у пролећном делу сезоне неће носити млади офанзивац Андрија Радуловић. Момак одличног шута биће прослеђен на шестомесечну позајмицу у Графичар како би стекао још мало искуства у сениорском фудбалу и кроз пуну минутажу припремио се за искорак у каријери.

Србин из Котора је дебитовао за Црвену звезду у финишу прошле сезоне, када је постигао и првенац против Радника из Сурдулице. Ове такмичарске године оставио је више него пристојан утисак у мечевима на којима је добијао шансу. Постигао је и погодак у Купу против Златибора, ушао у игру на гостовању Генту. Укупно је скупио 289 минута и уз поменути погодак забележио једну асистенцију.

Навијачи имају велика очекивања од Радуловића, реч је о играчу који се на први поглед свидео публици у Љутице Богдана. Међутим, његов највећи грех је велика конкуренција. На позицији левог крила, где Радуловић може највише да пружи, тренер Дејан Станковић може да рачуна на Жељка Гаврића, очекује се опоравак Александра Катаија, као и долазак још једног офанзивца. Најчешће се помиње Едера. Када се томе дода да на левом боку могу да играју Срнић и Ел Фарду Бен…

Јасно је да би велика гужва створила проблеме Радуловићу и да не би могао да рачуна на пристојну минутажу. Отуда су чланови стручног штаба и људи из спортског сектора Црвене звезде одлучили да га прекомандују у Графичар, где ће имати 17 загарантованих утакмица у стартној постави.

Један од јунака учешћа Звездиних омладинаца у Лиги шампиона новим-старим саиграчима прикључиће се по повратку Звездине експедиције са Кипра. Остаће у Београду да тренира са Графичаром, док ће остатак тима Дејана Станковића отпутовати у Анталију.

Радуловић има уговор са Црвеном звездом до јуна 2022. године. После само неколико утакмица у црвено-белом дресу помињало се да су за његове услуге заинтересовани Милан и Интер, те португалска Бенфика…. О његовој каријери рачуна, између осталих, води један од најутицајнијих италијанских менаџера Федерико Пасторело.

(извор: mozzartsport.com)

Повезане вести

5 comments

Hadži Dragan NBG јан 17, 2021 at 18:14

Radula pratim od kadeta, biće dobar igrač ako nastavi pravilno da se sportski razvija. Po meni je ispred Srnića i Spiridonovića i trebalo ga je isforsirati, ali mu polusezona u Grafičaru neće odmoći, jer će bar standardno igrati.

Reply
MILOS RANKOVIC јан 17, 2021 at 15:55

STA JE BRE PROBLEM ZA KOMENTAR OVAJ,NESME NIKO DA KAZE DA STANKOVIC GRESI,STA STE VI STANKOVICEVI ADVOKATI,IMAM PRAVO ZA SVOJE MISLJENJE,JEL BESE SRBIJA DEMOKRATSKA DRZAVA

Reply
MILOS RANKOVIC јан 17, 2021 at 15:53

NEVEROVATNO,DECKO KOJI IMA LEVICU KO MUNJA,CENTAR SUT,BORI SE,IDE GORE DOLE,UZAS OD ODLUKE STANKOVICA,MOGAO JE DA IGRA BAREM 12,13 UTAKMICA U DRUGOM DELU,DOVODIS SRNICA A RADULOVICA U GRAFICAR,HOCES NA SRNICU DA UZMES PARE,OVO JE NJEMU KORAK U NAZAD U KARIJERI,JA SAM RADULOVICA UVEK HVALIO I MISLIM DA JE BOLJI OD SVIH KLINACA U ZVEZDI,KAD SU REKLI DA NUDE 2 MILIONA REKAO SAM DA CE ON VREDETI BAREM SEDAM,OSAM MILIONA,ALI SAD VISE NEZNAM STA JE U PITANJU,ALI SAM UBEDJEN DA JE OVO POGRESAN POTEZ,STO KAZE JOVAN HOCES DA RADULOVIC GINE PO BLATU PO SRBIJI,MA UZAS

Reply
Јован јан 16, 2021 at 20:31

ЦИРКУС! Нека играју Срнић и Спиридоновић, а овај бисер у каљугу друге лиге?!

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 17, 2021 at 12:23

A Vukanović cepanica ..strasno

Reply

Leave a Comment