Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездаши прикупили 584 јединица крви

Навијачи Црвене звезде су још једном показали велико срце и током дводневне акције „Црвено-бела крв“ помогли онима којима је најпотребније, прикупивши укупно 584 јединица крви.

Јубиларна 20. акција „Црвено-бела крв“ организована јуче и данас у Медија центру нашег стадиона успешно је завршена. Навијачи Црвене звезде још једном су показали хуманост на делу и поред тешке ситуације изазване корона вирусом су се одазвали позиву и у току данашњег дана прикупили 377 јединица крви, а укупно 584.

Александар Катаи, љубимац навијача искористио је прилику да посети добровољне даваоце крви, да их позове да дођу што већем броју, али и да им се захвали што из дана у дан показују да имају велико срце и на прави начин презентују клуб за који навијају.

Делије сваког дана показују хуманост, што давањем крви, што помагањем људима са Косова и Метохије, као и кроз бројне акције које покрећу и у којима учествују. Желео бих да испред саиграча да им се захвалим на свему што раде за клуб – истакао је Катаи.

Задовољна одзивом навијача била је и докторка Института за трансфузију крви Србије Драгана Вукићевић.

Акције на Маракани су увек идеалне, јер нам увек попуне сву количину крви која нам фали. Иако знамо да је присутан корона вирус, одзив навијача је одличан, доста људи је и позитивно и има страх да дође, али и поред тога велики број навијача је препознао тренутак и дошао да донира крв – рекла је Дргаан Вукићевић.

Искоритила је прилику Драгана Вукићевић и да се захвали нашем клубу на одличној сарадњи свих овох година.

Веома је интересантно да људи долазе сукцесивно, ни у једном тренутку није била велика гужва. Током првог дана прикупили смо преко 200 јединица крви, а надамо се да ће данас бити и више, уз то је нерадан дан, због свега тога смо оптимисти. Захвалила бих се Фудбалском клубу Црвена звезда на дивној сарадњи, услови су феноменални и увек влада прелепа атмосфера – истиче Драгана Вукићевић.

Овом приликом Фудбалски клуб Црвена звезда захваљује се свима који су се одазвали позиву и учествовали у 20. акцији „Црвено-бела крв“.

The post Звездаши прикупили 584 јединица крви appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment