Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Десети тренинг на Кипру – Пљусак кише и голова

Готово сваког дана црвено-бели у 17 часова и 30 минута излазе на поподневни тренинг, тако је било и данас, али је место било другачије. Изабраници Дејана Станковића овог пута једночасовни тренинг одрадили су на кипарском стадиону Јероскипу.

Данашњи поподневни тренинг учинило је другачијим то што је одмах по доласку на стадион отпочела изузетно јака киша. Права провала облака трајала је само неколико минута, али довољно дуго да испрати читаво загревање наших фудбалера, који су истрчавали кругове на стадиону, како би се припремили за даљи рад на тренингу.

Оно што је такође било спрецифично јесте чињеница да баш у тренуцима када је почињала киша могло се чути највише шале и смеха, те тако можемо да закључимо да киша није сметала црвено-белима, чак шта више може се рећи да им је и пријала. Феноменалне услове за рад имају првотимци нашег клуба не само у хотелу и на терену, већ се могу похвалити и да их време на Кипру одлично служи од почетка припрема.

Постављени су манекени на терену, а наши фудбалери увежбавали су пас игру, коју је с времена на време прекидао глас Федерика Панонћинија који је задавао вежбе изабраницима Дејана Станковића. После одрађиванај задатих вежби црвено-бели момци враћали су се првобитним задацима. Киша је полако стала а наши фудбалери су унели гол на терен. Радили су на тактици, посебан фокус био је на офанзиви, те смо тако видели и доста лепих потеза, који су се завршавали головима. Након тога фудбалери нашег клуба подељени у две екипе одиграли су утакмицу на скраћеном терену и тиме су завршили једночасовни рад на поподневном тренингу.

The post Десети тренинг на Кипру – Пљусак кише и голова appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment