Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Црвено-бели у Мадриду (понедељак 18h)

Кошаркаши Црвене звезде мтс играју у понедељак од 18 сати одложену утакмицу 19.кола Евролиге са Реалом у Мадриду. Утакмица која је првобитно била заказана за среду, одложена је због немогућности да авион са црвено-белима слети на аеродром “Барахас” у Мадриду због изузетно лоших временских услова.

Црвено-бели су након одиграног меча са Валенсијом, остали у Шпанији, а након јутарњег тренинга у Валенсији кренули су аутобусом ка Мадриду где их очекује дуел са Реалом, који и ове сезоне показује да је са правом један од кандидата за напад на Ф4 и титулу Евролиге.

Екипа Црвене звезде и за овај меч неће моћи да рачуна на Лојда, Ннока, Симоновића и Симанића који тренирају у Београду.

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић:

– „Претходна два дана искористли смо анализу утакмице са Валенсијом, тренинг и припрему онога што следи а то је меч са Реалом. Врло искусан тим који је доживео минималне промене између две сезоне, који има континуитет, изванредан нападачки квалитет и који и ове године својим играма показује да може да оствари своје амбиције. Ми са друге стране желимо и трудићемо се да неке ствари у мечу са Реалом радимо много боље него што смо их радили у мечу са Валенсијом. Ту мислим на „мекани улаз“ у ту утакмицу, али и желимо да продужимо тај добар интервал који смо имали крајем друге и почетком треће деонице“, рекао је тренер црвено-белих.

Реал има скор 13-6, док Црвена звезда има скор 6-13.

Одмах по завршетку меча са Реалом, екипа Црвене звезде враћа се у Београд, а онда следе припреме за још једну изазовну недељу и две утакмице у кратком временском интервалу са Барселоном и Морнаром.

Повезане вести

5 comments

Veteran Sever јан 18, 2021 at 21:46

Fantazija. Pobedismo Real usred Madrida. Ipak se kreće!!! Bravo momci, bravo Radonja! Kad je za pohvalu, onda da HVALIMO!

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 18, 2021 at 22:39

pa lepo ja rekoh..sto manje igre dijamanta i privatnika, nema zime za nas..dokazano

Reply
MILOS RANKOVIC јан 17, 2021 at 23:23

KOGA BRIGA KAD IGRA KK CRVENA ZVEZDA,JA JEDVA CEKAM FMP KAD IGRA,POSTO COVKETA SAMO VIDIMO KAD IGRA FMP

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 18, 2021 at 16:42

MILINA JE GLEDATI MEGU I IGOKEU..SVE TARABE A IGRAJU BRZO I BOREBENO KAO DA SU DENVER..NASA IGRA JE STO REČE VETERAN SEVER IZ 1968G..A JA BI DODAO I PRE 1941

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 17, 2021 at 23:13

kukala nam majka..odraće nas kao mačke..jedini nam je spas da dijamant davidovac ne izlazi iz igre nikako..ni kad je poluvreme

Reply

Leave a Comment