Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Ераковић: „Тренирали смо до последњег атома снаге“

Црвена звезда је завршила припреме у Пафосу, а дефанзивац нашег клуба Страхиња Ераковић сматра да је сјајан посао урађен на Кипру.

На Кипру смо одрадили сјајан посао . Посебно тежак је био тренинг у суботу где смо имали тест издржљивости и заиста смо уложили много напора да га одрадимо како треба. Једноставно мора да се нађе енергије да се одради све оно што стручни штаб захтева. Ипак, чим знамо да је тренинг који следи са лоптом, одмах нам буде лакше. Киша је покушала да нас омете, лично ми није била пријатна, али у суштини смо успели да одрадимо све на најбољи могући начин – почиње Ераковић.

Иако има свега двадесет година, талентовани дефанзивац нашег тима није најмлађи у екипи.

– Ту сам ако треба нешто да помогнем момцима којима су ово прве припреме, али опет, нисам баш толико старији и искуснији од њих да дајем себи за право да их саветујем превише. Ипак, шта год ме питају, спреман сам да учиним и одговорим.

Сматра Ераковић да јемного напредовао током јесени.

– Значиле су ми утакмице које сам имао током првог дела сезоне. Много сам напредовао, осећам се доста искусније. Кад се сетим да сам и пре три године био на Кипру, заиста сам данас поприлично бољи играч.

Задовољан је Ераковић начином рада екипе, али једва чека утакмице.

Тренинзи су једно, али утакмице су најважније, јер су оне најбоље за уигравање. Имаћемо неколико провера у Турској и заиста се радујем томе – закључио је Ераковић.

The post Ераковић: Тренирали смо до последњег атома снаге appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment