Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеПрипремеФудбал

Кадети стартовали припреме

Дечаци рођени 2004. и 2005. године окупили су се на теренима наше Омладинске школе и под командом тренера Николе Митића одрадили први тренинг у 2021. години.

У односу на јесењи део сезоненема Луке Стојсављевића који је појачао Графичар, док је у супротном смеру отишао Петар Граоња, а Стефан Лековић и Давор Ракић су прекомандовани у омладинце Црвене звезде. Ту су још два дечака из нашег погона: Јован Миладиновић, голман рођен 2007. године који је бранио за пионире, као и Огњен Ергарац који је наступао за млађе кадете. Ново име је и Лука Николић, везиста рођен 2005. године који је пристигао из Рада.

Митић је на првом тренингу могао да рачуна на 18 играча, то су: Стефан Маринковић, Јован Миладиновић, Вељко Митић, Никола Савић, Алексеј Вукичевић, Огњен Ергарац, Братислав Марић, Петар Граоња, Немања Видојевић, Лазар Ђурић, Лука Николић, Вељко Лолић, Матеја Радоњић, Јован Шљивић, Јован Мијатовић, Мирко Николашевић, Стефан Миладиновић и Матеја Бубањ.

Кадети ће се за пролећни део сезоне који стартује прве недеље марта спремати у Београду и за то време одиграти неколико пријатељских утакмица:

6. фебруар – Синђелић (млађи омладинци)

9. фебруар – Ада (кадети)

13. фебруар – ФК Станишић (кадети)

20. фебруар – Јединство Уб (кадети)

27. фебруар – Вождовац (млађи омладинци)

The post Кадети стартовали припреме appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment