Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Ред Тим добар и поред пораза

Голобради хокејаши Ред Тима одиграли су своју прву сениорску првенствену утакмицу. Вечерас су гостовали екипи Војводине од које су изгубили резултатом 5:1 (1:0, 2:0, 2:1), али ни у ком смислу нису разочарали и показали су да ће, у годинама које су пред њима, бити противник достојан сваког респекта.

Војводина је дефинитивно доминирала у овом мечу, посебно на физичком плану с обзиром да се ради о старијим и искуснијим хокејашима у односу на хокејаше Ред Тима. Ипак, и поред пет примљених голова, сјајан на голу Ред Тима био је Нил Битон, а у томе су му свесрдно помагали и његови саиграчи који су се дословно бацали на лед и телом штитили свој гол.

Ред Тим је доста наивно примао голове, али то је школа коју су морали и морају да прођу. Ипак, њихова игра је била довољна да изнервирају екипу Војводине која је вероватно мислила да ће до краја друге трећине до врха напунити мрежу Ред Тима, па када се то није десило почели су са много грубљом игром и то према деци која им физички нису дорасла, али су показала зубе. У томе је посебно напредовао Милан Николић који је добио и 10 минута казне, а могло је да буде још искључења јер су новосађани играли у тим моментима баш грубо.

Ипак, у последњем периоду екипа Ред Тима успела је да се награди и једним поготком. Након што су добро повукли контру, нши оклопници су се брзо нашли пред голом Војводине, а стрелац је био Никола Јерковић на асистенцију Матије Динића. Имали су хокејаши Ред Тима још пар прилика, али је руски голман Аким Падалиста одбранио те ударце.

(извор/фото: czbg.net)
https://www.czbg.net/2021/01/17/red-tim-dobar-i-pored-poraza/

Повезане вести

Leave a Comment