Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Дерби ветерана у среду

Ветерани хокејашког клуба Црвене звезда напокон ће одиграти једну утакмицу. Још од победе против Војводине у прошлој години, због ситуације са корона вирусом, наши ветерани нису имали прилике да одиграју првенствени меч. На сву срећу, сви су живи и здрави и вредно су тренирали, колико им је то ова ситуација допуштала, па им се срећа осмехнула да већ у среду одиграју један првенствени меч и то против вечитог ривала, Партизана.

Сарадња ветерана ова два клуба је добра. На крају крајева све су то играчи који су некада (неки од њих) играли за оба клуба, а знамо да воле и лепо да се подруже, онако како то само стара гарда зна. Зато се и наш портал потрудио да пред овај дерби добије изјаве и из супротног табора, а саговорник је био Александар Плаовић, који је рекао следеће:

– “Као капитен Партизан Краљева очекујем празник ветеранског хокеја са жељом да се нико не повреди.
Поштујем и ценим екипу Звезде чији сам био члан. Ми ћемо играти борбено и чекати своју шансу.
Са срећом свима”.

Са друге, наше, стране говорио је Дејан Татић, који се на крају и мало нашалио:

– “У среду играмо тек другу првенству утакмицу против незгодног ривала. Играчи Црвене звезде су, као и увек, жељни правог надигравања и мотивисани за нове победе. Верујемо да ће се дружење наставити и после утакмице. У циљу поштовања свих здравствених мера потрудићемо се да голману Партизана не прилазимо на мање од 2 метра растојања”.

Иначе меч се игра у среду са почетком од 22 часа.

Повезане вести

Leave a Comment