Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Радуловић ипак не иде у Графичар

Млади везиста Црвене звезде, Андрија Радуловић, оствариће трансфер ове зиме. Деловало је прво да ће на позајмицу у филијалу Графичар, али се сада то више не чини као најреалнија опција.

Овај 18-годишњи фудбалер ће на пролеће дефинитивно да игра негде, где ће имати већу минутажу него у Звезди. Као једно од решења, помиње се Радник из Сурдулице, који води Славољуб Ђорђевић, Радуловићев учитељ из омладинске школе црвено-белих.

– „Жељан сам фудбала! Остварио сам свој највећи сан, дао сам гол за моју Звезду, отрчао сам на север да прославим са навијачима и са Дејаном Станковићем којем сам захвалан за сваки минут који ми је пружио. Од 14. године сам у ту, Црвена звезда је мој клуб и верујем да ћу се на лето вратити да наставим тамо где сам стао. Сада имам велику жељу да играм утакмице и жељан сам фудбала“ – казао је Радуловић за „Курир“.

Он је током јесење полусезоне на терену провео само 289 минута, укључујући и три у Лиги Европе против Гента. Постигао је један гол, у Купу Србије против Златибора.

– „Знам да постоји могућност да наставим каријеру у иностранству или у неком од суперлигашких клубова, тако да ћу наредних дана у договору са породицом и људима који воде рачуна о мени од када сам дошао у Београд одлучити која је најбоља опција за мене у овом моменту“ – рекао је Радуловић.

Повезане вести

5 comments

MILOS RANKOVIC јан 18, 2021 at 23:25

JA SAM REKAO DA TREBA DA OSTANE,I DA IMA MESTA ZA NJEGA PRE NEGO SRNICA ILI NEKOG BAKAJOKA,ALI GLUPO RECENO VIDECU SA PORODICOM I PRIJATELJIMA,SVI ONI IMAJU MENADZERE OD 15 GODINE,CAK SAM I BIO PROTIV NJEGOVE PRODAJE ZA 2 MILIONA,JER DECKO CE ZA DVE GODINE VREDETI SEDAM,OSAM MILIONA SIGURNO,GLEDAO SAM GA I LIGI SAMPIONA ZA OMLADINCE BIO JE NAJBOLJI NAS IGRAC,ALI TREBA SESTI SA ZVEZDOM I PRICATI,MADA KO VODI ZVEZDU IMA ISTINE,TERZICU SE NEMOZE VEROVATI SIGURNO TO STOJI

Reply
Србин са Космета јан 18, 2021 at 22:54

Огромна глупост!
Треба да остане и да му се да већа минутажа!

Reply
MILOS RANKOVIC јан 18, 2021 at 21:57

OVA TVOJA IZJAVA RADULOVICU MALO SE KOSI SA PRINCIPIMA VELIKIH KLUBOVA,PRVO UVEK SAM TE BODRIO I HVALIO,REKAO SAM DA NISI ZA GRAFICAR,ALI TI DA DONOSIS ODLUKU SA PORODICOM I RECI SLOBODNO MENADZERIMA NIJE U REDU,OK NASA LIGA,ALI TI DA IDES VAN I DONOSIS SAM ODLUKE NIJE U REDU,ZVEZDA JE TEBI DALA PUNO I PROTIV SAM TOGA DA IDES IGDE IZ ZVEZDE ALI TI SAD UCENJUJES ZVEZDU TAKVOM IZJAVOM,ZNACI ZVEZDA SE NISTA NEPITA,BOLJE MANJE PRICAJ A VISE RADI,ZNA SE KAKO SU PROSLI MLADI TALENTI KOJI SU OTISLI RANO IZ ZVEZDE,HOCES IMENA ADZIC,SIMIC,JOVANOVIC,BRACA ILIC, I KO ZNA KOLIKO JOS,RAZOCARENJE JE VELIKO OVAKVOM IZJAVOM,I DA SE OPERES NA LETO CES SE VRATITI,DAL CE ZVEZDA TADA HTETI TEBE

Reply
Драган Милошевић јан 18, 2021 at 22:50

Не уцењује Радуловић Звезду, нити Звезда уцењује њега, него Терзић уцењује играча и његову породицу, ово ти је проверена информација, јер он има своје керове (тј. лажне менаџере), који раде за њега- као држе играче, а све у ствари ради и иза свега стоји Звездан Терзић.

Reply
Nikola јан 18, 2021 at 19:58

Ne, najbolje da ste ovakvog bisera poslali u DRUGU ligu?! Koji li je stručnjak to smislio Terzić- jer mali neće da potpiše za neku njegovu menadžersku jajaru ili neka druga budala?

Reply

Leave a Comment