Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Лука Марковић до лета у Шапцу

Било је најаве да је Напредак заинтресован за Луку Марковића, али талентовани нападач ће до краја сезоне носити дрес Мачве. Црвена звезда је одлучила да њен голгетер предводи екипу из Шапца у покушају да се избори опстанак у елитном рангу.

После Марковићевог доласка из Кротонеа, процењено је да је за развој потребна минутажа у елитном рангу. Уследила је добра епизода у Новом Пазару, која је обележена хет-триком у плавом дресу против Војводине. За само пола сата три “пројектила” су завршила у мрежи Новосађана.

После одласка Ричмонда Боаћија одлучено је да поред стандардног Дијега Фалћинелија замене буду Милан Павков и бонус играч Никола Крстовић, а да робусни Марковић, који је рођен 2000. године, оде на позајмицу. Он ће од лета да се бори за статус у црвено-белом дресу, пошто има уговор до јуна 2023. године.

После школовања у Љутице Богдана уследила је селидба у Чукарички, па Италију, где је центарфор поред Кротонеа бранио боје Торина и Јувентуса. У првом делу сезоне за Нови Пазар је одиграо десет мечева, постигао три гола и имао једну асистенцију за 552 минута проведена на терену.

Следи нови изазов у Мачви, која има супер адута за пролећни део такмицења у Суперлиги Србије.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-napadac-zvezde-do-leta-u-macvi-259192/?fbclid=IwAR0_0CQSZBDFB3qgcUz2ONXG6edITR2XouFBeLusB0GlP40YaJ8shMiROxs

Повезане вести

Leave a Comment