Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

„Torinogrnata“: Едера на позајмици у Црвеној звезди

Док се фудбалери Црвене звезде припремају за наставак сезоне и борбу на три фронта, медији у Италији јој доводе ново појачање. Тврде да је Симоне Едера пред вратима “Маракане”.

Данима уназад људи из Црвене звезде поручују да ће долазака да буде само ако одлазака буде било. Одлазака за сада нема, али Италијани тврде да је један долазак веома близу, на само пар сати.

Реч је о Симонеу Едери. “Torinogrnata” пише да су “Бикови” пристали да позајме крилног нападача српском шампиону у наредних 18 месеци. Такође, да је сам фудбалер пристао на то да се пресели у Београд упознат са добрим искуством Дијега Фалћинелија. После годину и по дана Црвена звезда би морала да уплати одређено обештећење на рачун Торина ако жели да задржи Едеру у својим редовима.

Сад остаје да се види да ли је ово само једна од “бомби” лансираних у Италији или ће Симоне Едера против Милана у шеснаестини финала Лиге Европе да глуми Александра Катаија, који је почео са лаганим тренинзима, али вероватно неће да буде спреман пре марта месеца.

Повезане вести

Leave a Comment