Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Први тренинг у Анталији без пардона

Фудбалери Црвене звезде отпутовали су данас у Турску где ће одрадити други део зимских припрема. После доласка у хотел и кратког одмора упутили су се црвено-бели на први тренинг другог дела припрема, који су одрадили од 19 часова по локалном времену.

У 18 часова и 45 минута кренули су из хотела фудбалери Црвене звезде како би одрадили први тренинг на припремама у Турској. Десетак минута вожње делило их је од спортског центра Калисте, који је потпуно нов и поседује све неопходне услове за рад. Хладно време дочекало је наше првотимце, а с обзиром на то да су они данас допутовали из Београда тренинг је почео нешто касније, управо због тога ниска температура у Анталији и не чуди.

По доласку на терен наше фудбалере сачекале су струњаче које су биле постављене на трави. Двадесет минута црвено-бели радили су вежбе истезања под командом Федерика Панонћинија, а на кратко су их само прекинуле прскалице које су квасиле терен, међутим убрзо су након мало шале и смеха наставили са радом.

Следећа етапа тренинга било је тречање са променом правца које је трајало десетак минута. После тога црвено-бели момци поделили су се у три групе и одиграли шеву, а у њој пар који је погрешио или који није успео да преотме лопту противнику морао је да замени групу, држећи маркер у руци за то време. Радили су наши фудбалери на првом тренингу у Турској и на тактици, када су унели још један гол на терен. Шеф стручног штаба Дејан Станковић својим изабраницима детаљно је објашњавао нове тактичке замисли.

Вечерњи тренинг завршен је истрчавањем дужина терена, а на лицима наших првотимаца могла се видети исцрпљеност, с обзиром да је тренинг трајао нешто више од 90 минута. После два дана одмора, колико су црвено-бели добили по повратку у Београд са Кипра, било је очекивано да тренинг не буде кратак и лаган. Већ сутра наши првотимци вратиће се на терен и наставити са напорним радом и припремама за пролећни део сезоне.

The post Први тренинг у Анталији без пардона appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment