Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Петровић: „Тактички ћемо бити још бољи“

После одрађеног првог дела припрема на Кипру, стигли су наши фудбалери у Турску, а Његош Петровић тврди да, иако постоји умор, сви играчи се осећају одлично.

Сјајно се осећам заиста. Имам мали проблем са упалом тетиве код колена, али ништа страшно. Лепо је доћи у Анталију, прошла година ми је остала у сјајном сећању, тако да ми баш прија што смо сада у Турској. Јуче нас је дочекало нешто хладније време, где сам баш са Крстовићем причао да не можемо да верујемо да је тако ниска температура у Турској. После тога смо имали јак тренинг, мало нас је изненадило то после пута, али смо навикли на предан рад. Кондициони тренер Панонћини нас је одавно увео у такав ритам, тако да знамо шта можемо да очекујемо – почео је Петровић.

Имаће четири провере у Турској фудбалери Црвене звезде.

– Одиграћемо четири утакмице за веома кратак период, што није лако. Резултат можда није у првом плану, али мислим да је изузетно важан, јер даје на самопоуздању. Много ће нам значити ове утакмице, јер имамо добре противнике, тако да, уколико све одрадимо како треба, биће ово сјајно пролеће за Звезду.

Навикао се Петровић на тактичко увежбавање које је често на тренинзима Дејана Станковића.

– Прошле године смо заиста доста тога новог научили, али сада смо се већ навикли на све и много нам је лакше да тактички испунимо све неопходне захтеве. Наравно, трудимо се да увек напредујемо, али у сваком случају сматрам да смо на тактичком плану феноменални.

Кратак је био што се тиче жеља за пролећни део сезоне.

Надам се да ћемо освојити „дуплу круну“ и елиминисати Милан – закључио је Петровић.

The post Петровић: Тактички ћемо бити још бољи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment