Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Ветерани Звезде бољи од Партизана

Синоћ касно је у хали Пионир одигран први ветерански меч у 2021. години, у оквиру Прве Б лиге. Састали су се “љути” ривали – Црвена звезда и Партизан Краљеви, а успешнији су били наши оклопници (8:1)

Ипак, у доба корона пандемије, најмања пажња се обраћала на крајњи резултат, а више на то да су ветерани напокон успели да заједно изађу на лед и напокон раде оно што најбоље знају – да играју хокеј.

Ево како је са Звездине стране један од ветерана прокоментарисао синоћњи сусрет:

– “Поред победе ветерана Звезде, у првом плану је била спортска и другарска атмосфера. Почело је сећањем на Балана, а завршило се другарски уз Плавшине колаче и пиво. Голмани обе екипе су били одлични, али је Рибица са 5 голова био изузетно расположен и заслужено понео епитет играча утакмице”.

Са друге стране капитен Партизана, Плаовић, рекао је следеће:

– “Била је одлична утакмица, спортска, фер. Честитам Звезди на заслуженој победи. Одржан је минут ћутања поводом смрти Дејана Балана, нашег ветерана и дугогодишњег фотографа Савеза”.

Надамо се да ће наши ветерани имати прилике да одиграју још неке мечеве ове сезоне, а то искрено желимо, као и пуно здравља, екипи Партизан Краљева.

(извор/фото: czbg.net)
https://www.czbg.net/2021/01/21/veterani-zvezde-bolji-od-partizana/

Повезане вести

Leave a Comment