Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Још се само потпис чека

Изгледа да је склопљен први велики трансфер Црвене звезде у 2021. години. Италијани су коначно преломили да пусте Филипа Фалка на стадион „Рајко Митић“ за 1,2 милиона евра обештећења плус 10% од наредне продаје. Начелно је склопљен посао, а остаје да се ставе потписи на уговор са обе стране.

Следећи корак је договор са играчем којег су још желели Сасуоло и Парма. Црвено-бели су дали максималне услове играчу плус бонуси и биће најплаћенији, у рангу Бена, Катаија и Канге.

Како се сазнаје тренутно се воде преговори око дужине уговора, пошто у нашем тиму желе да он буде на три године. Ииталијанска “дестека”, ако се све приведе крају, требала би за који дан да дође на лекараске прегледе у Београд, а затим се стави и на располагање тренеру Дејану Станковићу.

Филипо Фалко је рођен 11. фебруара 1992. године у Пулсану. У млађим категоријама наступао је за Бари и Леће у којем је и започео професионалну каријеру. Током досадашње каријере променио је велики број клубова првенствено као позајмљени фудбалер. Наступао је за Павију, Ређину, Јуве Стабиу, Трапани, Болоњу, Ћезену, Беневенто, Перуђу и Пескару. Од 2018. године поново је члан Лећеа.

Једном је облачио и дрес У-20 репрезентације Италије.

Повезане вести

Leave a Comment