Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Реал жели Џордана Лојда

Пре само пар дана кошаркаши Црвене звезде направили су велики успех савладавши у Мадриду екипу Реала. Пулени тренера Дејана Радоњића славили су у узбудљивој завршници резултатом 79:77, а и поред чињенице да и овога пута у црвено-белој екипи није било Џордана Лојда, управо је он главна тема ове приче.

И поред чињенице да је Лојд већ више од месец дана ван терена, он је тренутно други стрелац Евролиге са просечно 18,7 постигнутих поена по мечу иза Мајка Џејмса који просечно бележи нешто више од 20 поена по сусрету.

Како пише шпанска “Марка”, Реал Мадрид спрема реконструкцију тима на лето, а једна од првих жеља је Џордан Лојд. Он би у тиму требало да замени Џејсија Керола. Американац би у Мадрид стигао као слободан играч, јер му у јуну истиче уговор са Црвеном звездом.

Нажалост, мале су шансе да наш клуб продужи уговор са Американцем, јер поред Реала у реду стоји и ЦСКА из Москве. Они свакако могу Лојду да понуде много већу плату.

Повезане вести

1 comment

ĐOLE BARI 91 јан 21, 2021 at 23:56

JOŠ DANAS ANGAŽOVATI KORIJA MILERA MEKINTAJERA,GROBLJE RASKIDA UGOVOR SA NJIM. TREBA NAM TAKAV IGRAČ.ZAMOLIO BIH ADMINA DA ,AKO JE U MOGUĆE ,PROSLEDI ČOVIĆU OVAJ MOJ KOMENTAR.

Reply

Leave a Comment