Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Време је и за одласке

Фудбалери Црвене звезде налазе се у Турској где се обавља друга фаза припрема за предстојећа искушења која наш клуб очекују током пролећног дела сезоне 2020/21. Поред играча и стручног штаба који увелико раде на терену, ни спортски сектор нашег клуба не седи мирно. Данима се спортски медији баве нагађањима о фудбалерима који би ове зиме требали да обуку црвено-бели дрес, а како се незванично сазнаје близу реализације су и два трансфера са стадиона „Рајко Митић“.

Тренутно најближи одласку из редова нашег клуба је искусни дефанзивац и репрезентативац Аустралије Милош Дегенек. Како се сазнаје за његове услуге заинтересовани су Ал-Итихад и Ал-Аин, а Дегенекова предност је чињеница да у овим клубовима не би наступао као страни фудбалер. Од овог трансфера Црвена звезда би требала да инкасира 2.000.000 евра, дог би Милош Дегенек добио уговор до краја 2023. године који би финансијски био изузетно повољан за фудбалера.

Поред Дегенека близу одласка је и крилни нападач Срђан Спиридоновић. Србин рођен у Бечу није оправдао очекивања тренера Станковића током јесењег дела сезоне и од раније је било познато да му клуб неће правити проблеме уколико се јави клуб заинтересован за његове услуге. Како се сазнаје са Спиридоновића је заинтересован члан другог ранга турског фудбала екипа Буласпора. Према сазнањима он би до краја сезоне био позајмљен турској екипи, а наредног лета уследила би и реализација трансфера.

Могуће је да до реализације ових трансфера дође у данима пред нама, а такође се истиче да у случају одласка Милоша Дегенека, руководство Црвене звезде би требало његову замену да пронађе у иностранству.

Повезане вести

Leave a Comment