Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалНајновијеТрансфериФудбал

Из Црвене звезде у Колубару. Капитенка напустила „Маракану“

Катарина Ђорђевић у свету женског фудбала познатија као Чупа и дефинитивно је пре пар дана напустила редове клуба са стадиона „Рајко Митић“. Фотографија на којој позира у зелено-црном дресу лазаревачке Колубаре никога коме су црвено-беле боје на срцу не може и не сме оставити равнодушним, јер је клуб напустила играчица која је од првог дана постојања била део ЖФК Црвена звезда, која је дрес светих боја носила готово пуну деценију, била прва играчица у историји клуба са више од 100 одиграних мечева и која је са 59 постигнутих погодака и данас трећи стрелац у историји црвено-белог женског фудбалског колектива.

Након приступања екипи Колубаре из Лазаревца, Катарина Ђорђевић се одазвала позиву портала „mojacrvenazvezda.net“ и изјавила:

– „Прво бих хтела да поздравим све играчице и стручни штаб. Пре свега желим да се захвалим на лепој сарадњи. Дошао је тренутак да из приватних разлога напустим клуб. Мислим да сам пуно тога дала клубу, али исто тако је и сам клуб мене испоштовао. Много лепих тренутака сам провела са вама и желим вам пуно успеха и среће у даљем раду.“

Одласком дугогодишње капитенке ЖФК Црвена звезда, завршава се један велики период у историји овог клуба. Многе ствари више неће бити исте, а наш портал популарној Чупи жели сву срећу како у новом клубу, тако и на приватном палану. И ко зна,…, можда некада, можда поново, можда буде црвено-бело…

Одласком Катарине Ђорђевић само је настављена тенденција која траје претходних неколико месеци пошто су пре ње ЖФК Црвена звезда напустиле Нели Мбапе, Светлана Цеца Црњак, Андријана Њања Тришић и Ана Барјактаревић.

Повезане вести

Leave a Comment