Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Милуновић: „Радује форма нападача“

Штопер нашег тима Немања Милуновић сумирао је утиске после одигране прве контролне утакмице на овогодишњим зимским припремама и остварене убедљиве победе над Сласком резултатом 4:0.

Задовољан сам у целости са досадашњим делом припрема, најбитније да су сви здрави и да су у тренажном процесу. Имао сам мало проблема са леђима, међутим најважније је да су сви на тренингу. Што се тиче данашњег резултата задовољни смо, надам се да ћемо наставити да нижемо победе, за нас су и пријатељске утакмице јако битне и гледамо на њих као на такмичарске – истакао је Немања Милуновић.

Изабраници Дејана Станковића успели су да постигну четири гола, а нема сумње да ефикасност црвено-белих и више него радује навијаче Црвене звезде.

– Јако ме радује добра форма наших нападача, надам се да ће и остали момци прорадити на утакмицама које следе. Победа је јако битна, због добре атмосфере, потребна нам је позитивна енергија и смех на тренингу, то је најбитније. Драго ми је што смо још једном обрадовали навијаче, надам се да ћемо тако наставити.

Изузетно напорно тренирају првотимци Црвене звезде, а до краја зимских припрема очекују их још три контолне утакмице у Турској.

Када на припремама дођемо до дела са утакмица, интензитет тренинга се мало смањи, већа је концентрација усмерена на мечеве. Тежи, базични део смо одрадили на Кипру и у уводним данима у Турској. Припреме су заиста тешке, али напорно тренирамо и радимо како би нам касније у првенству било лакше. Радује ме такође чињеница да нисмо примили гол, урадили смо доста добрих ствари, иако су тешке ноге и надам се да чемо овако наставити – закључио је Немања Милуновић.

The post Милуновић: Радује форма нападача appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment