Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Радоњић: „Јасно је да Барселона претендује на највиши пласман“

Кошаркаши Црвене звезде мтс можда и очекивано поражени су у дворани „Александар Николић“ од екипе Барселоне. Након сусрета тренер Дејан Радоњић је укратко анализирао виђено на терену:

– ”Мислим да је од почетка сезоне јасно да ће Барселона претендовати на највиши пласман, а чињеница да су остваривали победе без Миротића и Дејвиса као што је био случај рецимо у Москви против ЦСКА говори довољно о њиховом квалитету. Било је лоших момената са наше стране, имали смо превише промашених слободних бацања, превише промашених шутева из добрих ситуација, а разлика у скоковима је била велика и то је било превише за конкурентну утакмицу против екипе каква је Барселона.“

Већ у недељу Звезду очекује утакмица у Бару после које се гостује у Истанбулу. Шта се може очекивати од Звезде у нареднм периоду?

– „Сви имају своје проблеме и свако се на свој начин бори са тиме. Наш распоред је тежак и морамо да користимо утакмице да се поправљамо. Већ ујутру идемо на тренинг па одмах за Бар и за два дана нас очекује тежак меч у Црној Гори против Морнара који има сјајне резултате. Њихове амбиције су реалне, а ми морамо да размишљамо о том дуелу и одмах путујемо за Истанбул па имамо дупло коло. Трудићемо се, покушаћемо да налазимо најбоља могућа решења. Видели сте да неки играчи шта су погађали, то данас није био случај. Надам се да ћемо код појединаца достићи ниво форме да бисмо успели да остваримо све наше жеље и циљеве.“

За крај тренер наших кошаркаша је прокоментарисао игре Џордана Лојда и Лендрија Ннока:

– „Џордан Лојд је имао два тренинга са тимом. Сигурно је то било кратко време да бисмо дали конкретнији суд. Очекујемо од њега и Ннока да дају свој допринос да тим буде добар и сви ми заједно били довољно добри да остваримо шта желимо”

Повезане вести

Leave a Comment