Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Здравствени радници су наши хероји

Протекла година, као и почетак 2021. године обележила је пандемија вируса Ковид-19. Наша свакодневница је потпуно промењена, али нема сумње да су се здравствени радници широм планете суочили су се са једним од највећих изазова у својим каријерама. На првој линији фронта, у даноноћној борби са великом пошасти, ставили су своје знање и искуство у службу човечанства који се суочило са до скоро непознатим вирусом.

Професионализам, посвећеност сваком пацијенту, брига и велика жртва здравствених радника Србије је нешто што морамо заувек да запамтимо. КК Црвена звезда мтс нашао је начин да каже једно велико ХВАЛА.

Наш Клуб има велику привилегију да уз себе има фантастичан тим лекара. Доктори Небојша Митровић, Борис Глушчевић, Милан Мирковић и Дарко Бајец дају немерљив допринос у свакдоневном функционисању Црвене звезде, а упркос томе константно су посвећени борби за здравље грађана Србије. На утакмици Црвена звезда – Барселона њима је менаџмент клуба уручио захвалнице које су имале за циљ да се Клуб захвали њима, али и свим здравственим радницима Србије који су истински хероји. Управо то је и натпис на специјално дизајнираној застави која је окачена под сводове хале Александар Николић, а на којој се Клуб захваљује свим здравственим радницима Србије.

Они су хероји данашњег времена, хероји нашег друштва и увек први на линији фронта у овој, свим претходним и борбама које следе.

ЈОШ ЈЕДНОМ ХВАЛА ИСТИНСКИ ХЕРОЈИ!

The post Здравствени радници су наши хероји appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment