Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Четврти тренинг у Турској – Опоравак и увежбавање завршнице

Више од сат и по времена и данас су фудбалери Црвене звезде провели на терену. Играчи који су отпочели јучерашњу утакмицу су имали нешто другачији програм, с обзиром да су они радили тренинг опоравка.

По изаску на терен наше првотимце сачекале су припремљне струњаче са ролерима за масажу. Десетак минута црвено-бели провели су радећи вежбе и масирајући се, а након тога су истрчали неколико кругова на терену. После десетак минута вратили су се на струњаче и наставили са масажом онолико колико је коме пријало и тиме је завшен тренинг за фудбалере који су отпочели јучерашњи меч.

Остатак екипе тренинг је започео у теретани. Вежбе снаге биле су у фокусу, а затим су се црвено-бели момци преселили на терен. Тамо их је сачекао својеврстан полигон, који се састојао од истрчавања са препонама различитих висина, а затим су прелазили на други део терена, где су вежбали вођење лопте кроз штапове, тачније препреке.

Десетак минута наши првотимци радили су вежбе које је укључивао полигон, да би након тога под будним оком стручног штаба, на челу са Дејаном Станковићем радили на завршници. Манекени су били постављени на половини терена и на тај начин су увежбавали акције, али и завршницу. Наши фудбалери подељени у три групе играли су импровизовану утакмицу на мале голове, а за сам крај тренинг одиграли су и један меч на скраћеном терену на два гола.

Фудбалери који су завршили тренинг опоравка остали су да испрате како изледа рад њихових саиграча и да их подрже том приликом. Црвено-беле очекује слободно поподне, али се већ сутра наши фудбалери враћају устаљеном ритму.

The post Четврти тренинг у Турској – Опоравак и увежбавање завршнице appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment