Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Гајић: „Ухватили смо ритам стручног штаба“

Славила је Црвена звезда у првој провери против Сласка резултатом 4:0, а дефанзивац Милан Гајић је и више него задовољан како протичу припреме у Анталији.

Умор је увек присутан када је ова фаза припрема у току. У Турској смо одмах по доласку наставили да радимо пуном паром, као што је био случај на Кипру. Иза нас је период у ком смо се бавили снагом и брзином, сада су кренуле утакмице и неће бити пуно простора за јаке тренинге. Бар се надам – уз осмех ће Гајић.

Наш десни бек истиче да играчи немају проблема да испуне све оно што стручни штаб затражи.

– Ухватили смо ритам рада читавог стручног штаба. Било је проблема прошле године што се тога тиче, али сада смо се адаптирали, познајемо методологију њиховог деловања и заиста све је у најбољем реду. Спремамо се на најбољи могући начин.

Радује Гајића што су кренуле припремне утакмице.

Највише волимо утакмице. Јуче смо били сјајни против Сласка, убедљиво победили и на прави начин почели низ од четири утакмице колико нас чека у Турској. За мене нема пријатељских мечева, тако размишљам. Можда утакмица нема бодовни значај, али битна је за ритам, континуитет и форму – закључио је Гајић.

The post Гајић: Ухватили смо ритам стручног штаба appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment