Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

И друга победе Звезде у Белеку

Остварили су фудбалери Црвене звезде и другу победу на припремама у Анталији, овог пута савладана је руска Уфа резултатом 1:0, а једини погодак на мечу дело је Немање Милуновића.

 

 

Офанзивно су ушли у меч фудбалери Црвене звезде и од самог старта се играло пред голом Уфе. Прву изгледну прилику наш тим је имао у шестом минуту када се комбинација Гајића и Иванића завршила ударцем главом нашег везисте, али је Беленов успео да пошаље лопту у корнер. Брзо и течно су играли црвено-бели, са великом жељом да што пре дођу до вођства и то им се остварило у 15. минуту. Бен је центрирао из прекида, Милуновић се сјајно убацио иза леђа одбране и са неколико метара рутински савладао Беленова.

Желели су Руси да узврате пет минута касније преко Замалетдинова, али је он са неколико метара послао лопту поред стативе гола који чува Борјан. До краја полувремена, све је пролазило у знаку Црвене звезде. Играо се 29. минут када је Гаврић протутњао по левој страни и упослио Фалћинелија који се на ивици казненог простора окренуо и шутирао, али преко гола. Минут касније је и Беленов лоше испуцао лопту, па је она стигла до Канге који је са двадесетак метара пребацио гол ривала. Милуновић је и у 32. минуту могао да се упише у стрелце када је Бен центрирао из корнера, а лопта стигла до Иванића који је послао у петерац, међутим, наш дефанзивац је послао преко гола.

Сјајна комбинација Фалћинелија и Бена из 41. минута се завршила тако што је нападач са Комора са ивице казненог простора шутирао поред гола, иако је био у сјајној прилици да удвостручи предност нашег тима.

Наставили су црвено-бели у другом полувремену тамо где су стали у првом, али је темпо био нешто лаганији. Прва конкретна прилика уследила је у 57. минуту када је Родић прошао по левој страни и упослио Бена, међутим, Беленов је успео да уђе у шут нашег нападача и спречи га да постигне гол. Живост у игру нашег тима унео је Вукановић, па је у неколико наврата сјајно пробијао по десном боку, међутим, успевали су дефанзивци Уфе да отклањају опасност.

До краја меча је две прилике имао и Павков, прво у 76. минуту после корнера који је извео Николић, а потом и три минута касније када је Петровић прошао по десној страни и упутио оштар пас на пенал, одакле је наш нападач шутирао право у голмана. Деби у црвено-белом дресу забележио је Никола Станковић, везиста рођен 2003. године који је у 81. минуту заменио Милоша Дегенека, а изабраници Дејана Станковића су остварили победу у још једној припремној утакмици.

Црвена звезда – Уфа 1:0 (1:0)

Стадион: „Хотел Калиста“, Анталија, Турска.

Стрелац: Милуновић у 15. минуту.

Црвена звезда: Борјан (од 66. Поповић), Гајић (од 66. Срнић), Милуновић (од 46. Панков), Дегенек (од 81. Станковић), Родић (од 66. Ераковић), Саного (од 46. Петровић), Иванић (од 74. Одада), Канга (од 46. Николић), Бен (од 66. Вукановић), Гаврић (од 81. Крстовић), Фалћинели (од 66. Павков).

Уфа: Беленов, Морозов, Аликин, Никитин, Иванов, Мрзљак, Камилов, Табидзе, Кротов, Замалетдинов, Данченко.

Играли су још: Чернов, Јокић, Сјусев, Фолмер, Плиев, Кукушкин, Андрић, Голубев, Сухов, Бородин, Лукијанов, Алибеков.

Повезане вести

4 comments

Маре јан 25, 2021 at 17:32

Ево их пацијенти Крвави и Ранковић два топла брата- настављају да смарају, а не зна се који је глупљи!

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 25, 2021 at 17:56

MARE -KARE..OVNU HADZIJA..

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 25, 2021 at 17:28

PRVO POLUVREME DOBRO SA JAKIM PRESINGOM..KAD SE VRATI MAGIKO I AKO BI DOSAO FALKO BILA BI TO LEPA EKIPICA..BAKA PRASE SE POVREDIO U AVIONU I POGODILI SMO SA NJIM KAO SA VAN LA PREVAROM I KOKOM U BASKETU…SRNIĆ JE ZALI BOZE KAO I NIKOLIĆ I PETROVIC,,GAVRIĆ NIKADA IGRAČ..O DADA ZANIMLJIV IGRAČ

Reply
MILOS RANKOVIC јан 25, 2021 at 17:15

MNOGO NAPRETKA U IGRI,TRCANJE,DODAVANJE,UBACIVANJE SVE NA DOBROM NIVOU,ZADNJA LINIJA SIGURNA KO SAT,MISLIM DA NAPRED FALI KATAI ILI BAREM KAD BI DOSAO TAJ FALKO ALI TESKO DA CE DOCI,STANKOVIC STVARNO RADI DOBAR POSAO

Reply

Leave a Comment