Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Црвена звезда допутовала у Истанбул. Следи дуел са Ефесом

Кошаркаши Црвене звезде мтс налазе се у жестоком ритму утакмица, о чему говори и чињеница да их након Барселоне и гостовања у АБА лиги (петак и недеља) већ у уторак очекује меч 22.кола Евролиге против Анадолу ЕФЕС-а у Истанбулу.

Експедиција црвено-белих право из Црне Горе отпутовала је у Истанбул, а тим ће у уторак увече одрадити тренинг у дворани „Синан Ердем“ у Истанбулу.

Ово ће бит 22.дуел два клуба у Евролиги, кошаркаши Црвене звезде забележили су до сада 7 победа.

Екипа је одмах по доласку у Истанбул и након краћег одмора, тренирала и почела припреме за овај меч.

Тренер КК Црвена звезда Дејан Радоњић:

– „После два тешка дуела против Барселоне и Морнара, очекује нас још један велики изазов против Анадолу Ефеса екипе која има континуитет, велики квалитет и амбиције. Спремићемо се најбоље што можемо у датим околностима за захтеван меч, у коме ће нам бити потребна велика енергија и добра концентрација. Морамо да одиграмо добро не само на бековима Ларкину и Мицићу који предводе тај тим, већ и против Симона, Бобое, Андерсона, Данстона, Плајса, Синглтона… што Вам такође показује какав квалитет имају. Знамо да нас чека изузетно тежак меч у Истанбулу“ рекао је тренер црвено-белих.

Џордан Лојд:

– „Тешка утакмица је пред нама, имамо мало времена да се припремимо за њу, потрошња је велика, ритам врло захтеван, али желимо да дамо свој максимум. Ефес је тим са изузетно дубоким ростером, велика опасност прети не само од Ларкина и Мицића већ и од свих осталих играча који имају огроман квалитет. Мораћемо да одиграмо као тим, чврсто и најбоље што можемо“, рекао је Лојд.

Екипа се након утакмице која отвара 22.коло и на програму је у уторак у 17 сати, враћа за Београд и одмах почиње припреме за још једно евролигашко искушење и дуел са ЛДЛЦ АСВЕЛ-ом у петак у хали „Александар Николић“.

Повезане вести

Leave a Comment