Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Драговић пред потписом

Фудбалер Бајера из Леверкузена Александар Драговић надомак је преласка у Црвену звезду, преноси „Mozzartsport“.

Штопер „Фармацеута“ је слободан играч од јуна ове године, па ће са Црвеном звездом до краја недеље потписати предуговор!

После периода спекулација, када се и сам играч огласио истакавши да има жељу да носи дрес клуба чији је навијач, уследио је потпуни прекид било каквих новости. Домаћи медији, окренули су се ка Душку Топићу, те Апенинима, где је отпочела и и даље траје сага са Филипом Фалком, што нас доводи до закључка да је Црвена звезда вешто крила преговоре са Бечлијом.

Игра Драговић редовно код Петера Боша. Забележио је 20 утакмица у свим такмичењима (12 у Бундеслиги и свих шест у Лиги Европе), али продужетка сарадње између играча и клуба неће бити. Ослониће се Бајер на млађа плећа, будући да су издвојили 10 милиона евра за Јунајтедовог Тимоти Фосу Менсаха. Развој Едмонда Тапсобе је међу главним задацима клуба, те се дошло до закључка да Драговић може неометано да оде, што му је омогућило да у јануару води преговоре са заинтересованим тимовима.

Драговић ће у марту напунити 30 година, може да покрива позиције штопера, али и десног бека. Како се наводи, плата ће му износити близу 500.000 евра на годишњем нивоу.

Повезане вести

Leave a Comment