Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Николић: „Захвалан на поверењу“

Успешни су били првотимци Црвене звезде и у другом контролном мечу одиграном против руске Уфе. Изабраници Дејана Станковића савладали су руског премијерлигаша резултатом 1:0, а везиста нашег клуба Вељко Николић сумирао је утиске по завршетку дуела.

Резултат нам је на овим припремама у другом плану. Одлично смо играли, како у првом, тако и у другом полувремену. Противник је био тежак, честитао бих мојим саиграчима, али и екипи Уфе на приказаном. Иако је резултат у другом плану, значи нам што смо уписали још једну победу. Полако хватамо залет за првенство и изузетно битну утакмицу коју нас очекује против Милана – истакао је Вељко Николић.

Памтиће Вељко Николић утакмицу против Уфе осим по победи и по капитенској траци која се први пут нашла на његовој руци од када наступа за Црвену звезду.

Поносан сам на чињеницу да су ми саиграчи указали поверење и омогућили да баш ја будем тај који ће носити капитенску траку на овом мечу. Захвалио бих им се на томе и надам се да ћу указано поверење оправдати у наредним мечевима – закључио је Вељко Николић.

The post Николић: Захвалан на поверењу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment