Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Црвена звезда гостује у Новом Пазару 7. фебруара

Након тријумфа над пољским Сласком из Вроцлава (4:0) и руском Уфом (1:0), фудбалери Црвене звезде до краја зимских припрема у Турској састаће се са екипом Марибора, а генерална проба пред старт пролећног дела сезоне заказана је за сам крај јануара када ће пулени тренера Дејана Станковића одмерити снаге са украјинским Шахтјором из Доњецка.

Након сусрета са другопласираном екипом украјинског шампионата и учесником шеснаестине финала УЕФА Лиге Европе, црвено-беле очекује и наставак борбе за шампионски пехар у домаћем првенству. Директор ЛингЛонг Супер лиге Србије Александар Пивић одредио је термине одигравања утакмица 20. кола српске фудбалске елите. У првом пролећном колу наши фудбалери гостују у Новом Пазару, а меч на Градском стадиону одиграће се у недељу 7. фебруара. Време одигравања сусрета биће накнадно одређено.

На старту сезоне 2020/21 Црвена звезда је на стадиону „Рајко Митић“ савладала госте из Новом Пазара резултатом 3:0, а голове за нашу екипу постигли су Срђан Спиридоновић, Мирко Иванић и Милош Вулић. Наша екипа је последњи пут гостовала у граду на реци Јошаници 28. августа 2016. године у 7. колу шампионата 2016/17 и тада је екипа коју је са клупе предводио тренер Миодраг Божовић славила резултатом 4:1, а у стрелце су се уписали Александар Луковић, Петар Орландић, Џон Руиз и Душан Анђелковић.

Повезане вести

Leave a Comment